Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4334 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Postcode: 9402NR

Voor de afdeling Acceptatie zijn wij op zoek naar een Acceptant AOV voor Univé. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in een baan in de verzekeringsbranche? Ben je in het bezit van Wft Basis en Wft Inkomen of heb je interesse in het behalen hiervan? Lees dan snel verder en wie weet ga je binnenkort aan de slag bij Univé!

wat bieden wij jou

  • Bruto maandsalaris tussen€3177-€4334 | obv 38-uur
  • Functie tussen 32 en 40 uur per week
  • Reiskostenvergoeding van€0,23/km
  • Kans op overname en een contract bij Univé
  • 13e maand en vakantietoeslag van 8,33%
  • Mogelijkheid om Wft Basis en Inkomen te behalen

wie ben jij

Als Acceptant AOV bij Univé is het belangrijk dat je goed beslissingen kan nemen. Als een nieuwe aanvraag binnenkomt, ga jij deze analyseren en beoordeel je of de aanvraag geaccepteerd kan worden. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en kan samenwerken met je collega’s. Om dit werk te kunnen doen is het ook van belang dat je beschikt over Wft certificaten. In dit geval gaat het om Wft Basis en Wft Inkomen die je gratis via Randstad kan behalen. Verder voldoe je aan de volgende punten:

  • Je bent tussen 32 en 40 uur per week beschikbaar
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je bent bereid om binnen korte termijn Wft Basis en Wft Inkomen te behalen indien je die nog niet in het bezit hebt

wat ga je doen

Bij deze functie ga je aan de slag als Acceptant AOV. Als ondernemer loop je uiteraard het risico dat je arbeidsongeschikt kan raken met het gevolg dat je inkomen mis loopt. Deze ondernemers vragen daarom een AOV aan en het is aan jou om deze aanvraag te beoordelen. Om dit te doen moet gekeken worden naar bijvoorbeeld de financiële situatie van de ondernemer en de gezondheidsverklaring. Heb je alles onderzocht en weet je genoeg om de aanvraag te beoordelen? Dan is het aan jou om de knoop door te hakken en de aanvraag te accepteren of af te wijzen.

Naast het beoordelen van deze aanvragen, verwerk je ook eventuele mutaties van klanten en bespreek je eventuele bijzondere dossiers tijdens overleggen. Bij deze functie heb je een leuke combinatie van telefonisch contact en administratieve werkzaamheden. Je beheert je eigen dossiers en durft hierin ook besluiten te nemen.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij het team AOV van de afdeling Acceptatie met als locatie Assen. Je komt terecht in een klein team met 4 andere directe collega’s. Om deze functie te kunnen doen, is het belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week naar Assen kan komen, waarvan je minimaal 1 dag samen werkt met je collega’s. Je zal de eerste weken goed begeleid worden door de collega’s op de afdeling zodat je zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk kan! Na het inwerken, is het mogelijk om in overleg vanuit huis te werken.

Univé Verzekeringen is gecertificeerd als Great Place to work en staat in de top 10 van grote bedrijven in Nederland! Met de goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s binnen het team zorgen we er samen voor dat jij goed op je plek zit bij Univé.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe jij aan de eisen? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of stuur je motivatie en je cv naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: