Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3400 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Sittard
Postcode: 6136GV

Voor Boels in Sittard zijn wij op zoek naar een Accounts payable specialist (crediteuren specialist). Jij weet je een weg te banen door complexe facturen en houdt makkelijk het contact met verschillende partijen. Daarnaast kent excel geen geheimen meer voor je. Herken je jezelf al hierin?

wat bieden wij jou

  • € 2400 tot € 3400 o.b.v. 40 uur
  • kans op contract bij de opdrachtgever
  • 28 verlofdagen + mogelijkheid tot bijkopen
  • fietsplan en bedrijfsfitness
  • opleidingen en cursussen
  • reiskostenvergoeding en personeelskorting

wie ben jij

Voor deze rol als accounts payable specialist zijn we op zoek naar iemand die proactief is, een paar stappen vooruit denkt en met verschillende projecten bezig wilt zijn. Uiteraard ben je ook nauwkeurig en kun je planmatig werken om op die manier deadlines te halen (bijvoorbeeld de maandafsluiting/jaarafsluiting). Je denkt in oplossingen en laat je niet zo snel uit het veld slaan. Daarnaast ben jij een goede communicator en weet jij zowel interne als externe stakeholders in beweging te krijgen.

  • je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie);
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (andere talen, zoals Duits zijn een pré);
  • excel is je beste vriend;
  • ervaring met SAP is een pré.

wat ga je doen

De corebusiness is het verhuur van machines (fleet) en gereedschap en deze moeten uiteraard eerst aangekocht worden. Het verwerken van deze fleetfacturen en het beheren van bijbehorende tussenrekeningen zijn grotendeels jouw verantwoordelijkheden als accounts payable specialist. Daarnaast ben je ook bezig met vendormanagement. Je hebt contact met leveranciers (vendors) om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen en daarnaast heb je ook contact met interne stakeholders. Dit kan bijvoorbeeld met een medewerker van de inkoopafdeling zijn of de CFO. Boels als organisatie is erg hard aan het groeien en waar veel groei is vind je veel projecten waar jij ook je steentje aan kunt bijdragen.

waar ga je werken

Het Accounts Payable team bestaat uit totaal 32 personen. Jij maakt deel uit van een subteam binnen Accounts Payable dat bestaat uit 8 leuke collega’s, die graag met je sparren! In deze functie als accounts payable specialist rapporteer je aan een van de vier teamleads.

sollicitatie

Ben je nadat je alles hebt gelezen geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via de button hierbeneden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: