Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3543AG

Sta jij binnenkort vol enthousiasme op de werkvloer bij je eerste werkdag? Zoek je een baan waar je planning, klantcontact, recruitment en administratie combineert en heb je het liefst de hele dag contact met mensen die namens Randstad voor je klant werken? Dan is de baan als accountspecialist bij Randstad voor GLS je volgende stap!

wat bieden wij jou

  • een persoonlijk benefit budget van 12,347%
  • een ruim opleidingsaanbod
  • salaris van€ 2550,- tot € 3000,- bruto per maand

wie ben jij

als accountspecialist bij randstad voor gls…
Ben je verantwoordelijk voor je eigen klant. Je werkt bij GLS op kantoor en zorgt ervoor dat je met jouw werkdag zowel je collega’s van Randstad als de collega’s van GLS ziet. Dicht bij de managers en medewerkers. Zo kan iedereen met een vraag gelijk even bij je binnen wandelen. Ook zoek je regelmatig je collega’s op die bij andere klanten werken. Samen zorgen jullie voor de beste dienstverlening voor jullie klanten. Bij GLS ben je verantwoordelijk voor een grote pool met medewerkers, denk aan productiemedewerkers en magazijnmedewerkers.

  • hbo werk- en denkniveau (Geen diploma? Geen probleem! Je kunt je niveau ook met een assessment aantonen)
  • je zoekt een baan voor 40 uur per week
  • je krijgt energie van een baan waar geen dag en uur hetzelfde is

wat ga je doen

wat doe ik als accountspecialist?
Als accountspecialist ben je verantwoordelijk voor alles dat met je medewerkers te maken heeft. Je neemt nieuwe medewerkers aan, verzorgt rondleidingen en regelt hun contract. Zijn ze aan het werk? Dan maak je hun planning, betaal je het salaris uit, voer je ontwikkelgesprekken en regel je vervanging bij ziekte. De laatste twee uur van je dag ben je veel op de werkvloer te vinden om alle vragen van medewerkers te beantwoorden. Je leest het al: je bent van alle markten thuis! Je werk is dan ook enorm afwisselend. Geen dag is hetzelfde en je maakt er een sport van om steeds opnieuw te bekijken wat de hoogste prioriteit heeft.

waar ga je werken

wat doet gls?
GLS biedt betrouwbare pakketdiensten van hoge kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in logistiek en expressdiensten voor 220.000 klanten door heel Europa, verspreid over 42 landen, met een netwerk bestaande uit dochterondernemingen en partnerbedrijven.

sollicitatie

Zo enthousiast dat je dit weekend spontaan langs GLS rijdt? Solliciteer direct! Vragen? Neem contact op met Kim Snel 0307856333

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.