Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3542AD

Goede zorg is het resultaat van de juiste mensen op de juiste plek. Samen met jouw team zorg je daarvoor! Ben je resultaatgericht, maar wil je ook graag een maatschappelijke bijdrage leveren? Als intercedent bij Randstad Zorg kan dat! Ons vak is mensen kennen. Hun potentie, motivatie en talenten zien. Weten wie waar het beste tot z’n recht komt. Een goede relatie met de klant is belangrijk, maar datzelfde geldt voor de relatie met de flexwerker. Voor een groep van flexwerkers – onze talenten – ben jij het aanspreekpunt. Jij zorgt voor een goede HR cyclus. Vragen over de duur van de opdracht, de uitbetaling van het salaris of de mogelijkheden van een volgende stap? Als intercedent sta je altijd voor hen klaar.

wat bieden wij jou

 • een salaris van tussen de€ 2.550,- en € 3.000,-
 • een interessante bonusén aandelenregeling
 • een maandelijks benefit budget bovenop je salaris
 • €750 netto te besteden aan een thuiswerkplek
 • 25 vakantiedagenén mogelijkheid om bij te kopen
 • opleidingen en doorgroeimogelijkheden

wie ben jij

Ervaring in de zorg is geen vereiste, nieuwsgierig en verbindend zijn is dat wel. Je denkt mee met je klant en draagt oplossingen aan die aansluiten op zijn vraag, liefst voordat hij deze gesteld heeft. Je bent oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie je werkt, waardoor je de juiste informatie naar boven haalt. Daarnaast ben je gedreven om samen met je team zoveel mogelijk kandidaten aan een mooie baan te helpen. Je vindt het waardevol om een netwerk op te bouwen van kandidaten en collega’s. Tevens ben je stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in.

 • je bent in het bezit van een hbo diploma
 • je bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

wat ga je doen

In deze functie staat het onderhouden en uitbouwen van een goede relatie centraal. Omdat je zo dicht bij je klant staat, denk je mee en signaleer je ontwikkelingen. Waar ligt de behoefte van de klant en hoe kan Randstad daar invulling aan geven?! Aan jullie de dankbare taak om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen. De rol omvat ook veel aandacht voor het vinden en binden van nieuw zorgpersoneel, wat een mooie uitdaging is gezien de schaarste in deze markt! Als iemand graag in de zorg wil werken maar nog geen diploma of certificaat heeft, is dat geen probleem. Via Randstad zorgen we ervoor dat deze persoon wordt opgeleid, zodat ze de zorg kunnen bieden die iedereen verdient.

 • je gaat relaties opbouwen en onderhouden met de klant
 • je staat in verbinding met je talenten
 • je zorgt voor een goede HR cyclus

waar ga je werken

Door focus meer succes. Om deze reden hebben we binnen Randstad verschillende specialisaties. Randstad Zorg is er daaréén van. Samen met de collega recruiter, richt jij je op een grote landelijke zorgklant. Jullie zorgen er samen voor dat de klant wordt geholpen bij het invullen van de verschillende vacatures. Door de korte lijnen weet jij wat er speelt en loop je vooruit op de vraag van de klant. De klant opereert hoofdzakelijk in de steden Amsterdam en Utrecht. Om deze reden werk je voornamelijk vanuit de Randstad-vestigingen in deze steden. Om echter een volledig inzicht te krijgen in de behoeften van de klant, is het essentieel om niet alleen achter je bureau te blijven zitten. Daarom bezoek je regelmatig de klant om persoonlijk in gesprek te gaan over de toegevoegde waarde die Randstad Zorg kan bieden.

sollicitatie

Geïnteresseerd in een werkgever waar jij je thuis voelt? We ontmoeten je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.