Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4752 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1056CH

De gemeente Amsterdam zoekt een Beheerder voor het centraal team voor gedupeerde kinderen voor de projectgroep Hersteloperatie Toeslagen. Deze projectgroep zorgt voor brede ondersteuning aan gedupeerde ouders en kinderen van de Kinderopvangtoeslagaffaire. Je bent handig met administratie en het werken in online systemen. Als beheerder van de jongerenpunten begeleid je de aanvragen voor de kinderen van de toeslag gedupeerde ouders. Zodra de hulpverleners de aanvraag van de jongere hebben goedgekeurd, handel je als beheerder de aanvragen af.

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen€3.317 en €4.752 p/m obv 36 uur
  • Contract van 6 maanden met kans op verlenging
  • Werkweek tussen de 28 en 36 uur
  • Werken voor Gemeente Amsterdam

wie ben jij

Voor deze functie Medewerker administratie beschik je over:

  • Minimale MBO werk- en denkniveau
  • Sterke administratieve vaardigheden

wat ga je doen

Je werkt met 2 systemen, van PIVIO en Spend Cloud. Als beheerder ga je geld op een pinpas zetten, een online betaling doen, of een factuur klaarzetten. Wij zoeken een beheerder die in staat is om voor alle jongerenpunten de afhandeling op zich te nemen. Je hebt er plezier in om met alle stadsdelen samen te werken. En je vindt het leuk om dingen uit te leggen en mensen te helpen die voor het eerst een aanvraag doen. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit binnen het team onder verantwoordelijkheid van de teammanager.

  • Administratieve informatie verwerken
  • Mensen helpen en ondersteuning bieden

waar ga je werken

We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

Team Hersteloperatie Toeslagen is een programma dat valt onder de afdeling Armoedebestrijding en is onderdeel van Werk, Participatie en Inkomen. De programmaleden werken binnen een eigen taakgebied maar wel in samenhang. De sollicitatieprocedure omvat gesprekken (mogelijk slechtséén gesprek) met directe
collega’s.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over de baan? Reageer dan nu met een actueel cv en een motivatiebrief. Heb je vragen? Bel of mail ons dan. We gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: