Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18.92 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3521CB

Pensioenregelingen. Pensioenfondsen. Pensioenaanspraken. Ingewikkeld? Niet voor jou! Achmea is op zoek naar een inhoudelijk specialist van de Pensioenafdeling.

wat bieden wij jou

 • Gezellig team met veel collegialiteit;
 • Hybride werken, dus huis en op kantoor;
 • Fulltime functie met 34 uur per week en;
 • Ontwikkelmogelijkheden bij Achmeaén Randstad!

wie ben jij

Je hebt inzicht in de administratieve procedures en bedrijfsprocessen over de keten heen en je hebt oog voor het optimaliseren van processen. Je kunt de handen uit de mouwen steken en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Je hebt affiniteit met data, kunt goed werken met excel. Je bent in het bezit van goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Gevraagd wordt verder:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt de leergang Collectieve pensioenen of Pensioenpraktijk I gevolgd;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en;
 • Je hebt goede kennis van reglementen, procedures, systemen en bedrijfsprocessen. Ook kun je deze reglementen en procedures goed toepassen.

wat ga je doen

Als collega’s vragen hebben, dan kunnen ze altijd bij jou terecht. Je weet wat er speelt in ‘pensioenland’ en speelt daarop in. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verwerking van verschillende processen. Jij zorgt dat deelnemers de juiste informatie over hun pensioen krijgen! Je dagelijks werk bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Je zorgt voor de verwerking arbeidsongeschiktheidsmutaties en de communicatie hierover aan deelnemers. Je draagt bij aan een goede verwerking van loon- en dienstverbandgegevens. In deze functie heb je geen direct klantcontact;
 • Je signaleert verbeteringen en neemt concrete acties om die verbeteringen te implementeren;
 • Je draagt je steentje actief bij, bij het realiseren van de afdelings- alsmede organisatiedoelstellingen;
 • Je bent allround en bijt je vast in zaken, die op dat moment de hoogste prioriteit krijgen en;
 • Je bent flexibel en bent bereid om verschillende werkzaamheden of ad hoc klussen op te pakken.

waar ga je werken

In het klantteam Rabobank werk je samen met 13 andere collega’s aan de pensioenuitvoering van een groot ondernemingspensioenfonds. Daarnaast werk je nauw samen met ons klantcontact team. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor de totale klantbediening van het fonds. Binnen Achmea stellen ze het klantbelang centraal. Dit betekent dat ze alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

sollicitatie

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

– Gesprek metéén van onze recruiters (digtaal);
– Het schrijven van een motivatiebrief;
– Sollicitatiegesprek bij Achmea (digitaal of op locatie);
– Aangenomen? Dan volgen de screening en onboarding en daarna;
– Starten bij Achmea!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.