Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3555 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: ROERMOND
Postcode: 6041CB

Heb jij ervaring als Ambtelijk Secretaris OR? En ben jij op zoek naar een parttime baan? Dan maken wij graag
kennis met jou!

Voor een Nederlandse zorginstelling – gericht op Jeugdhulp – zoeken wij een ambtelijk secretaris OR. Een parttime functie voor 16 tot 20 uur per week. In verband met de vaste overleg momenten van de OR is maandag en dinsdag een vaste werkdag. De overige uren zijn flexibel in te delen. De functie heeft als standplaats Roermond.

Ben jij die energieke, resultaatgerichte, kritische, initiatief- en communicatief vaardige professional die wij zoeken? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Max. salaris van€3555,- op fulltime basis
 • Vaste aanstelling
 • Roermond
 • 16 – 20 uur per week

wie ben jij

Kom je als Ambtelijk Secretaris bij deze organisatie werken, dan wacht je een leuke en uitdagende werkomgeving in een maatschappelijk relevante organisatie die er toe doet. Met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding maak jij het verschil en kunnen je collega’s op je bouwen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, doelgerichte, kritische, proactieve en communicatief vaardige professional met het volgende profiel:

 • Een relevante HBO-opleiding, bij voorkeur in de sociaal-juridische richting
 • Het bezit van de certificaten voor Leergang Ambtelijk Secretaris A en B of de bereidheid om deze te behalen
 • Gedegen kennis van de CAO (Jeugdzorg), de Wet op de Ondernemingsraden (WOR), actuele wettelijke voorschriften, reglementen en jurisprudentie op het gebied van medezeggenschap, arbeidsrecht en de Arbo-wet
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden voor het overbrengen van informatie, het opstellen van verslagen, notities en rapporten
 • De capaciteit om zowel in teamverband als zelfstandig planmatig te werken met een focus op resultaat
 • De vaardigheid om te opereren in een omgeving waar tegengestelde belangen, diverse doelstellingen, taken en opvattingen vaak een rol spelen

wat ga je doen

Als ambtelijk secretaris ben je de spil van de ondernemingsraad. Niet alleen verzorg je de volledige administratie en organiseer je de OR vergaderingen, ook is een belangrijke rol voor je weggelegd in het bewaken van (naleving van) de wetten en procedures die jij scherp voor ogen hebt.

Je biedt ondersteuning en advies aan de ondernemingsraad bij al haar taken. Je hebt een talent voor het leggen van verbindingen tussen de ondernemingsraad en andere betrokken partijen. Bovendien draag je bij aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de ondernemingsraad, zonder daarbij je rol als secretaris uit het oog te verliezen.

Door jouw kennis van de Wet op Ondernemingsraden en je doortastende persoonlijkheid, zorg je voor een ideale voorbereiding van de OR op besluitvorming. Daarbij treedt je op als vraagbaak voor OR en bestuur. Je bent een specialist op het gebied van het archiveren en bijhouden van documentatie. Je verzorgt informatievoorziening richting medewerkers zoals OR publicaties en overige communicatie. Je beheert de mailbox van de OR en zorgt voor een adequate afhandeling van de hieruit voorkomende acties in samenwerking met de OR-leden. Je verzorgt de correspondentie, je maakt de agenda, de notulen en het verslag, en je organiseert vergaderfaciliteiten.

Kortom; een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een maatschappelijk betrokken werkomgeving.

waar ga je werken

Je komt te werken bij een Nederlandse zorginstelling voor de jeugd, waar ongeveer 250 medewerkers werkzaam zijn. Zij bieden zowel vrijwillige zorg als verplichte hulpverlening en begeleiding. Dit doen zij in Limburg vanuit vijf uitvoerende locaties: Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen, Roermond en Venlo. Het Centraal Bureau met de ondersteunende diensten bevindt zich in Roermond.

 • prettige werksfeer
 • professionele organisatie
 • volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: