Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: APELDOORN
Postcode: 7333PB

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van logistiek/transport en zoek jij een leidinggevende functie? Wij zijn voor onze opdrachtgever in Apeldoorn op zoek naar een operationeel bedrijfsleider.

wat bieden wij jou

  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • 40 uur per week
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Vaste standplaats Apeldoorn
  • Goed salaris en mooie secundaire voorwaarden
  • Fietsplan en een goede pensioenregeling

wie ben jij

Jij hebt affiniteit met transport en/of logistiek en hebt een aantal jaar ervaring in het leidinggeven en aansturen van medewerkers. Daarnaast ben jij een echt mensenmens, maak je gemakkelijk verbinding met mensen en ben je communicatief zeer sterk. Naast deze mooie eigenschappen, sta jij ook stevig in je schoenen. Als bedrijfsleider ben jij degene die het hoofd koel houdt en stressbestendig is. Doordat jij goed bent in plannen en organiseren, los jij elke situatie weer op. Daarnaast kan jij je vinden in de volgende punten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Beheerst de Nederlandse taal
  • Je voelt je thuis in een transport omgeving

wat ga je doen

Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor 2 locaties van de opdrachtgever in Apeldoorn. Je coördineert en geeft leiding aan medewerkers in de werkplaats, magazijn en receptie. Je bent de schakel tussen de regiomanager en de medewerkers op de locatie. Je communicatie van doelen en resultaten weet jij goed over te brengen naar de medewerkers en regiomanager. Je bewaakt het overzicht en zorgtervoor dat je samen met het team de resultaten behaald. Naast het team en regiomanager, heb je ook veel contact met klanten. Het cliché “spin in het web” is hier dus wel echt van toepassing.

waar ga je werken

De opdrachtgever is een landelijk transport bedrijf met 20 vestigingen verspreid over Nederland. Onderling hangt er een prettige sfeer en staat iedereen voor elkaar klaar. De werkgever zorgt goed voor zijn personeel. Zo staat er altijd vers fruit en wordt de vrijdag gezellig afgesloten met gehaktballen.

sollicitatie

Zie jij jezelf in deze rol als operationeel bedrijfsleider?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: