Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 6000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2511BT

Voor de Partij van de Vrijheid (PVV) zijn wij opzoek naar een Beleidsmedewerker. In deze rol kom jij de partijleider te adviseren over politieke strategieën, beleidskwesties en het ontwikkelen van standpunten. Je volgt de actualiteit 24/7 en daarbij is politiek inzicht van groot belang. Ben jij geschikt voor deze rol en lijkt jou dit een leuke uitdaging? Lees dan verder en solliciteer onderaan de website.

LET OP: door de lopende formatiegesprekken die veel tijd en aandacht vereisen, is het momenteel niet mogelijk om een termijn te geven van wanneer je terugkoppeling ontvangt over je sollicitatie. Je kan hier natuurlijk wel op solliciteren, dan nemen wij vanzelf contact op wanneer wij groen licht krijgen van de PVV.

wat bieden wij jou

 • Tussen de€4000,- tot €7000,- bruto per maand
 • 40 uur
 • Vaste baan
 • Uitdagende&afwisselende functie
 • Dynamische werkomgeving
 • Centrum van Den Haag

wie ben jij

Jouw rol vereist niet alleen uitstekende schrijfvaardigheden, maar ook een scherp oog voor politieke ontwikkelingen. Je bent bekwaam in het vertalen van complexe informatie naar begrijpelijke taal en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. In deze uitdagende positie is effectieve communicatie en samenwerking met diverse belanghebbenden essentieel. Bovendien is integriteit en discretie in het omgaan met politiek gevoelige informatie van groot belang!

 • Minimaal een HBO opleiding afgerond + ervaring in een soortgelijke rol OF een afgeronde WO opleiding (Geschiedenis/ Bestuurskunde) met affiniteit voor de politiek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Jij kunt je helemaal vinden in de ideologie van de PVV;
 • Ervaring met het formuleren van politieke adviezen (pré);
 • Je bent fulltime beschikbaar en kan je hierin flexibel opstellen.

wat ga je doen

Als fulltime senior beleidsmedewerker bij de PVV in Den Haag ben jij de kracht achter de heldere en overtuigende presentatie van de visie en standpunten van de partij. Je onderzoekt relevante onderwerpen, verzamelt feiten ter ondersteuning van de argumenten en boodschappen van de PVV, en schrijft en bereidt debatten voor. Samen met de fractievoorzitter zorg je ervoor dat de boodschappen consistent en effectief worden gecommuniceerd via diverse kanalen, zoals speeches en interrupties. Je volgt de politieke ontwikkelingen op de voet en brengt de partijleider op de hoogte van belangrijke (internationale) trends.

waar ga je werken

Als beleidsmedewerker kom je te werken bij de PVV-fractie in de Tweede Kamer. Er wordt van jou verwacht dat je beschikbaar bent voor 40 uur per week, met werktijden van 09.00 tot 17.30 uur. Flexibiliteit is een must, aangezien je soms bereid moet zijn om langer te blijven werken wanneer de situatie daarom vraagt. Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijke vergoeding.

sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Wees er dan snel bij en solliciteer direct! Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Spreken we je snel?

Als je vragen hebt over de vacature kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: