Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: Urk
Postcode: 8321MN

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging bij een uniek bedrijf? Maak jij graag de overstap van de vloer naar kantoor? Heb jij kennis en/of ervaring in de bouw? Misschien past deze functie goed bij je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bouwbegeleider, voor hele unieke projecten. Lees er snel meer over!

wat bieden wij jou

  • Je maakt deel uit van een klein en gezellig team!
  • Unieke werklocatie op Urk
  • Veel verantwoordelijkheid zelfstandigheid
  • 32-40 uur per week
  • Een vaste baan met veel perspectief
  • De werknemer staat centraal

wie ben jij

Voor deze functie is het belangrijk HBO werk en denkniveau te hebben. Je hebt ervaring in de bouw, dit kan zowel op kantoor als op de vloer zijn. Je kunt goed zelfstandig werken in je functie, maar wil ook graag een team om je heen. Ook ben je, bij voorkeur, fulltime beschikbaar. Je hebt ervaring met Excel en Microsoft Office.

wat ga je doen

Nadat een waterwoning verkocht is, kom jij in beeld. Jij gaat er voor zorgen dat het conceptidee van de waterwoning uitgewerkt gaat worden tot oplevering. Je levert dus de voorbereiding van de projecten voor de fabriek. Daarnaast zorg jij er voor dat alle materialen beschikbaar gaan zijn voor je collega’s in de productiehal. Hierbij hoort dus het inkopen van materialen. Je maakt calculaties en bent nauw in contact met de klant over hun droom waterwoning. Ook wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden, ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij zorgt ervoor dat dit tot in de puntjes geregeld gaat worden. Het is een diverse functie met afwisseling. Je hebt veel contact met de klant en daarnaast ook veel administratief bezig. Elke woning wordt op de klant zijn wens samengesteld. Zo is ook elk project anders.

waar ga je werken

Je gaat werken binnen een uniek bedrijf op Urk. Ze maken hier waterwoningen. De klant klopt bij hen aan omdat zij graag een waterwoning willen. Van a tot z wordt de klant geholpen met hun wens. Ook de woningen worden in het gebouw op Urk gemaakt. Hoe gaaf is dat! Jij kunt hier deel van uit maken. Het is een relatief klein bedrijf met een fijne werksfeer.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Martin, op. Dit kan via 06 57 79 74 12 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden: