Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: Terneuzen
Postcode: 4538BK

Weet jij de juiste vertaling te maken tussen de business en de cijfers?
Als Business Controller speel je een sleutelrol binnen de Sector Betonmortel. Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en verschillende projecten van alle bedrijven van de Sector Betonmortel in Nederland en België.
Ben jij de juiste persoon hier voor? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • 40 uur
 • Dynamisch en ondersteunend team
 • Bedrijf in de betonsector
 • Terneuzen
 • Reiskostenvergoeding

wie ben jij

Jij bent iemand met ruime ervaring als business controller. Vanuit jouw ervaring ben je gewend met deadlines te werken en tijdig informatie aan te leveren. Jouw kennis pas je toe in de praktijk. Je bent analytisch, werkt zorgvuldig en beschikt over een proactieve houding.

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een financieel administratieve richting;
 • Relevante werkervaring in een (soortgelijke) rol als Business controller;
 • Sterke analytische vaardigheden en een probleemoplossende instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

wat ga je doen

Als Business Controller speel je een sleutelrol binnen de Sector Betonmortel. Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en diverse projecten.
Je analyseert onze cijfers en bedrijfsprocessen. De inzichten en rapportages die jij vormgeeft zijn altijd eenduidig en spot-on. Jouw expertise in financieel management maakt jou tot een onmisbare sparringpartner binnen het management team. Op basis van jouw inzichten kom je met initiatieven voor het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. Verder ben je:

 • Eindverantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus.  Dit bestaat uit financiële rapportages, investeringsanalyses, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen, forecasts en de voor consolidatiedoeleinden opgestelde jaarcijfers;
 • Verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van (administratieve) projecten.

waar ga je werken

De opdrachtgever is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten. Dit doen ze vanuit de betoncentrales in Terneuzen en Breskens. Ze beschikken over moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrales, een aangepast wagenpark en een eigen laboratorium. De opdrachtgever richt zich vooral op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten in Zeeuws-Vlaanderen. Dit doen ze in samenwerking met meer dan 45 zusterondernemingen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Bij vragen neem je contact op met Daniëlle, Marjolein of Myrthe op 0115-640300 of terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: