Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: Urk
Postcode: 8321WT

Wil jij jouw ervaring als Business Development Manager benutten in een nieuwe baan bij een snelgroeiende speler in de E-commerce? Dit is jouw kans! Als Business Development Manager vervul je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van een cruciaal bedrijfssegment. Gezien de strategische betekenis van dit segment binnen de organisatie, onderhoud je nauwe contacten met directie, het managementteam en verschillende afdelingen zoals Marketing, IT en de winkels. In deze rol ga je aan de slag met het opstellen van een bedrijfsplan en de ontwikkeling en implementatie van een commerciële strategie. Het uitwerken van een marketingstrategie en marketingmix in samenwerking met de marketingafdeling behoort ook tot jouw takenpakket. Evenals het leiden, coachen en motiveren van een team met 3 collega’s om de groei ambities te realiseren. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Een direct dienstverband bij de werkgever
  • Eén van de grootste elektronicaretailers in NL
  • Afwisseling en veel ruimte voor zelfstandigheid
  • Klein en informeel team met enthousiaste collega’s
  • Mogelijkheid oméén dag in de week thuis te werken
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei in het vak

wie ben jij

Als Business Development Manager beschik je over een sterke commerciële instelling en blink je uit in communicatie en sociale vaardigheden. Je hebt een ondernemende mentaliteit en koestert de ambitie om het bedrijf te laten groeien door vernieuwend te denken. Creativiteit, resultaatgerichtheid en netwerken behoren tot jouw kernkwaliteiten. In je communicatie ben jeovertuigend en in staat zowel de directie als het managementteam enthousiast te maken voor jouw ideeën.

  • je bent HBO geschoold;
  • je hebt ervaring in bedrijfsontwikkeling / consulting;
  • je hebt affiniteit met retail en e-commerce;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

wat ga je doen

Als Business Development Manager vervul je een essentiële rol in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van een cruciaal bedrijfssegment. Gezien de strategische betekenis van dit segment binnen de organisatie, onderhoud je als Business Development Manager nauwe contacten met directie, het managementteam en verschillende afdelingen zoals Marketing, ITen de winkels. Je zorgt voor een heldere structuur en creëert intern draagvlak voor de ontwikkelingen. In jouw rol als Business Development Manager ga je aan de slag met het opstellen van een bedrijfsplan en de ontwikkeling en implementatie van een commerciële strategie. Het uitwerken van een marketingstrategie en marketingmix in samenwerking met de marketingafdeling behoort ook tot jouw takenpakket als Business Development Manager. Evenals het implementeren en beheren van processen en systemen om toekomstige groei te faciliteren. Daarnaast ben je als Business Development Manager verantwoordelijk voor het leiden, coachen en motiveren van een team met 3 collega’s om de groei ambities te realiseren. Kortom, deze baan als Business Development Manager betreft een veelzijdige functie vol commerciële uitdagingen!

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in foto en videoapparatuur en behoort totéén van de grootste elektronicaretailers in Nederland. Naast een uitstekende webshop heeft het bedrijf ook 9 fysieke winkels. Voor foto- en videoliefhebbers is dit de plek waar ze elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen sparren en waar ze deskundig advies kunnen krijgen. Vanuit passie en kennis over foto- en video staat het bedrijf voor uitmuntende service en een snelle dienstverlening. In totaal werken er bij het bedrijf 200 medewerkers verdeeld over de winkels en het hoofdkantoor in Urk. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.