Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: DIEMEN
Postcode: 1112XR

Heb jij als calculator een passie voor de wegenbouw en duurzaamheid en wil jij meewerken aan een duurzamere toekomst? Dan zijn wij voor de opdrachtgever op zoek naar jou! Als grootste wegenbouwer van Nederland willen zij je helpen in je verdere ontwikkeling en je een boost geven in je carrière. Samen werken aan de weg van morgen.

wat bieden wij jou

  • Werken aan duurzame ambities
  • fulltime salaris tussen€ 3.500 en € 4.800 bruto
  • Hybride functie voor 32 tot 40 uur
  • doorgroeimogelijkheden richting senior-calculator
  • elektrische (personen) auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen

wie ben jij

Je bent een echte teamspeler net als wij. Je hebt een duidelijke mening en visie op duurzaamheid binnen de wegenbouw en kan dit op juiste wijze overbrengen door je heldere manier van communiceren. Verder:

  • heb je kennis van RAW-systematiek, UAV-GC en EMVI;
  • heb je kennis van Metacom en affiniteit met de wegenbouw is een pré;
  • heb je een analytisch denkvermogen en oog voor detail;
  • heb je minimaal 3 jaar ervaring als calculator in de wegenbouw bij een MKB- of grootbedrijf.

wat ga je doen

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsberekeningen en het maken van begrotingen voor projecten op het gebied van wegenbouw, van kleine lokale projecten tot grote infrastructurele projecten. Denk hierbij aan projecten op het gebied van asfalt- en straatwerk, saneringen, grondwerk en riolering. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag met kleine RAW-werken of grote integrale tenders met D&C contracten, het is elke keer wat anders.

Verder maak je duurzame keuzes aan de voorkant, onderhoudt je contacten met onze onderaannemers en werkt samen met onze tendermanagers en projectleiders om tot een winnende inschrijving te komen. Daarnaast bespreek je zelf de inschrijvingsstrategie met onze directie en zorgt voor een goede overdracht naar onze uitvoeringsteams.

Wat betreft duurzaamheid en het maken van de juiste keuzes. Zo werk je mee aan innovatieve oplossingen voor de wegenbouw, ben je proactief betrokken hoe we duurzame materialen en technieken beter kunnen toepassen en kunnen integreren in onze projecten. Je hebt kennis van de verschillende duurzaamheidsaspecten die van toepassing zijn op wegenbouwprojecten.

waar ga je werken

Je komt te werken bij een van de grootste infra bedrijven van Nederland, de vestiging voor regio Noord-Holland, Utrecht en Schiphol en je standplaats wordt ons regiokantoor in Diemen.

De opdrachtgever is de specialist in regionale infrastructurele oplossingen. Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. Ontwerp, bouw, onderhoud, beheer, en exploitatie van infra. Met eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land is er een waaier aan disciplines. Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin ze de complete infrastructuur realiseren. Dit in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. De organisatie is volop in ontwikkeling.

sollicitatie

Ben jij de calculator die wij zoeken? Reageer dan via onderstaande gegevens. Wij staan voor je klaar !

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: