Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 650 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333CD

Wij bieden een stageplek binnen een internationale, snelgroeiende en diverse organisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën, daar worden wij namelijk ook enthousiast van! Je werkt samen met gedreven collega’s die openstaan voor een praatje en je altijd willen helpen wanneer dat nodig is. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, biedt deze stage ook de kans om een kijkje te nemen binnen een onderdeel van Johnson&Johnson.

wat bieden wij jou

  • 650 euro stagevergoeding
  • Jouw takenpakket gebasseerd op jou en onze wensen
  • Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Flexwerken vanuit ons kantoor in Leiden

wie ben jij

Wij zoeken een HBO of WO communicatiestudent, die energie krijgt van brainstormen, nieuwe ideeën bedenken en samenwerken met leuke collega’s. De ideeën die je bedenkt mag je vaak ook gaan implementeren. Tevens verwachten we dat je zowel een teamspeler als zelfstandige werker bent. Het is een pre als je al eerdere stage- of werkervaring hebt, maar we kunnen je ook de kneepjes van het vakleren. Omdat we een internationale organisatie zijn, is het noodzakelijk dat je zowel Nederlands als Engels goed beheerst. Het is fijn als je al ervaring hebt met Canva en goed om kan gaan met Word, Powerpoint, Teams en Outlook.

  • Beschikbaar vanaf 1 Januari 2024 of 1 Februari 2024

wat ga je doen

Wij hebben verschillende opdrachten waar je mee aan de slag kan. Je verantwoordelijkheden zullen op basis van jouw interesses bestaan uit de volgende opdrachten.

  • Het verbeteren van de communicatiestromen en middelen naar alle medewerkers.
  • Bijdragen aan het verder uitrollen van onze communicatiestrategie op de Mentor- platforms (Yammer, Email, Nieuwsbrief, flyers, etc.)
  • Helpen bij het organiseren van verschillende meetings voor onze medewerkers, zoals de Question Hour, Townhall en People Leader Dialogue.
  • Op basis van je interesses kan je meedenken en werken met verschillende teams. Denk hierbij aan het Diversiteit&Inclusie team of Sustainability team.

waar ga je werken

Mentor Medical Systems is een fabrikant en leverancier van borstimplantaten en is onderdeel van de internationale Johnson&Johnson groep. De vestiging in Leiden ontwikkelt en produceert hoogwaardige implantaten die overal ter wereld hun toepassing vinden in de plastische chirurgie.

Tijdens je stage zal je zelfstandig werken. Je wordt begeleid door de Change en Capability lead, Pien van
Schijndel.

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Voldoe je aan het profiel en denk jij deze stageplek met veel enthousiasme te kunnen vervullen? Dan nodigen we je graag uit te reageren! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Je ontvangt uiterlijk in week 41 een reactie van onze kant.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: