Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 57 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8302GL

Ben jij een begeleider die graag taken oppakt op het gebied van coördinatie, zoals het opstellen van ondersteuningsplannen? Werk je bij voorkeur op één vaste locatie en wil je meer betekenen dan alleen het begeleiden van cliënten?

Bekijk dan deze zzp-opdracht als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg. Je bent niet alleen betrokken bij de directe begeleiding van de groep, maar je bent ook verantwoordelijk voor het gehele zorgproces. Als ervaren coördinerend begeleider kun je jouw kennis en expertise toepassen binnen deze groep.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!
Het betreft een opdracht van minimaal 3 maanden, met een minimum van 24 uur per week.

wat bieden wij jou

  • goed uurtarief
  • facturatie is goed geregeld
  • periode-opdracht van minimaal 3 maanden
  • uitdagende functie in de gehandicaptenzorg
  • opdracht tussen de 24 en 36 uur per week
  • geen bemiddelings- of administratiekosten

wie ben jij

Jij bent een ervaren begeleider binnen de gehandicaptenzorg. Je hebt ruime ervaring met de doelgroep MVG/autisme en bent goed in het oppakken van coördinerende taken. Daarnaast weet je met jouw organisatorische skills altijd een positieve sfeer op de groep te creëren.

Verder heb jij:

  •  hbo-diploma in de zorg (bijvoorbeeld Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening)
  • minimaal 5 jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg
  • aantoonbare werkervaring in de functie van coördinerend begeleider
  • ervaring met de methode Triple C

wat ga je doen

Je gaat als coördinerend begeleider aan de slag in de gehandicaptenzorg. Het is een werk- en dagbestedingslocatie in Emmeloord voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De doelgroep zijn ouderen.

Je begeleidt de cliënten en daarnaast coördineer jij het zorgproces. Je maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zorg en de begeleiding. Je creëert een positieve en open werksfeer op de locatie.

Het uurtarief ligt tussen de€ 47,50 (dagdienst) en € 57,- (feestdagentarief). Je ontvangt een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer.

waar ga je werken

Je gaat werken in de functie van coördinerend begeleider op zzp-basis. Dit doe je voor een periode 3 tot 6 maanden. Eventueel kan de opdracht verlengd worden. Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

Via Randstad Zorg Professionals werk je als zelfstandige bij een organisatie in de gehandicaptenzorg. Deze organisatie biedt begeleiding aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het bieden van de beste zorg staat voorop!

Loopt deze opdracht af? Dan kijken we graag met je mee naar jouw volgende uitdaging!

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze opdracht als coördinerend begeleider? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.