Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 650 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333CD

Ben jij een gedreven HLO/WO student op zoek naar een boeiende stage? Wij zoeken een enthousiaste stagiair om ons team bij Quality Control (QC) AVA-Mycoplasma in Leiden te versterken. In deze rol krijg je de kans om een Activity Based Costing (ABC) model te ontwikkelen en een rol te spelen in het analyseren en optimaliseren van onze processen.

wat bieden wij jou

  • €650 vergoeding
  • Maandelijkse interns@JnJ-meeting
  • Leiden
  • Hands-on Ervaring Opdoen

wie ben jij

  • Je bent momenteel bezig met je HLO/WO opleiding richting Finance, (Science) Based Business, Chemie, Microbiologie/Virologie, Moleculaire biologie of soortgelijke richting en je wilt werkervaring opdoen.
  • Je hebt goede vaardigheden met spreadsheetsoftware en een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
  • Je wilt werken in een leuk team.
  • Tevens is het een plus als je andere talenten hebt ontwikkeld door extra curriculaire activiteiten, zoals een bijbaantje of verenigingswerk.

wat ga je doen

We zoeken een stagiair om ons team te versterken en een Activity Based Costing (ABC) model te creëren voor de Quality Control (QC) AVA-Mycoplasma afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de processen van de afdeling, het identificeren van activiteiten en het toewijzen van kosten aan elke activiteit op basis van het verbruik. Daarnaast krijg je ook de kans om verbeteringsmogelijkheden binnen de afdeling te ontdekken door de kosten van elke activiteit te analyseren. Je doel is om een nauwkeurig kostenmodel te ontwikkelen dat niet alleen zorgt voor inzicht in de kosten, maar ook helpt om onze prijsstrategieën in lijn te brengen met de werkelijke kosten vanonze diensten. Deze stage biedt een geweldige kans om je vaardigheden op het gebied van kostenanalyse te versterken, inzicht te krijgen in de kostenstromen naar klanten en bij te dragen aan de concurrentiepositie van onze QC AVA-Mycoplasma afdeling.

waar ga je werken

Met meer dan 2000 medewerkers is Janssen Biologics een van de grotere ondernemingen in de Leidse regio. Janssen Biologics produceert geneesmiddelen. Niet volgens de traditionele methoden, maar door biofarmaceutische processen. Dat zijn nieuwe, uiterst schone productiemethoden die bijzondere geneesmiddelen opleveren, met een wereldwijde toepassing.

Janssen Biologics in Leiden (The Netherlands) has a leading position in the biotechnology World. We develop and produce medicines, not by traditional methods but by using biopharmaceutical processes. We deliver extraordinary medicine with global applications, specifically in the fight against cancer, heart-, vascular-, and infection diseases, and autoimmune diseases such as Crohn’s, Ulcerative Colitis and Rheumatoid Arthritis.

sollicitatie

Please keep in mind that when you’ll not be enrolled at a Dutch university during the entire period of the internship, we will not take your application into further consideration. Thank you in advance.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: