Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1017HL

Een ambitieuze en open werksfeer, eindeloos ruimte voor ontwikkeling en een focus op duurzaamheid. Zo ziet werken bij Mobility Concept er uit!

Ben jij 24 tot 40 uur per week beschikbaar en klaar om veel te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Mobility Concept is een scale up organisatie die oplossingen biedt voor de specifieke mobiliteitsvraagstukken bij klanten zoals Rabobank, Schiphol en EY. Een toffe werkgever waar je kan ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

wat bieden wij jou

  • salaris tussen€2400 – €2800 (obv. 40 uur)
  • uitdagende functie om je in te ontwikkelen
  • 10 min lopen vanaf station Haarlem
  • 24 – 40 uur, hybride werken
  • kans op overname bij Mobility Concept
  • fijne werkgever met een duurzame visie

wie ben jij

Als customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor diverse partijen (o.a., klanten, leveranciers en gebruikers van het mobility platform). Het is daarom van belang dat je communicatief sterk bent en servicegericht kan werken. Daarnaast past een innovative mindset goed bij deze internationale scale-up die een vernieuwende blik heeft op HR, mobiliteit en duurzaamheid.
Herken jij jezelf hierin? Check dan ook de volgende punten:

  • HBO werk- en denk niveau;
  • Vaardig in excel en affiniteit met cijfers;
  • Vloeiend Nederlands in zowel woord als schrift.

wat ga je doen

Op de service desk behandel je zowel de simpelere vragen zoals wat te doen wanneer een gebruiker van het platform zijn of haar OV verliest, de app niet meer kan gebruiken of wil weten wat wel en niet mag binnen de regeling, als de complexere vragen over facturatie en vergoedingen. Een wiskundige knobbel komt bij dit werk dan ook zeker van pas!

Naast inkomende calls behandel je veel vragen per mail. Mocht jij zelf de vraag niet kunnen beantwoorden zet je deze intern door naar de juiste afdeling. Ook lever je een bijdrage aan de continue ontwikkeling van het online mobility platform door het signaleren van verbeteringen.

waar ga je werken

Hoe is het om bij Concept Mobility te werken? Dat weten de huidige werknemers het beste:

“Toen ik een kleine 5 jaar geleden aan de slag ging, had ik niet verwacht dat ik hier zo veel zou leren. Ik ben gegroeid van e-mail en telefoongesprekken op de Servicedesk tot evaluatiegesprekken met klanten, draag ik verbeteringen aan voor de dienstverlening en maak ik afspraken met leveranciers. Ik heb snel nieuwe verantwoordelijkheden gekregen, waardoor mijn werkdag altijd een leuke uitdaging bleef. Daarbij kon ik gemakkelijk al mijn vragen stellen en voelde ik mij al snel op mijn plek. Ik voel me betrokken bij het bedrijf. Het leukste van mijn werk vind ik het klantencontact en de werking van het online portaal achter de schermen. Daarnaast voelt het goed om samen aan een duurzame manier van mobiliteit te werken!”

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.