Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GORINCHEM
Postcode: 4207HN

Ben jij iemand die secuur kan werken, administratief sterk is en ook graag de lijntjes aan elkaar knoopt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze klant Van Oord zijn wij opzoek naar een nieuwe collega binnen het secretariaat op de afdeling Engineering and Estimating (E&E). Jij zal voornamelijk de manager ondersteunen op deze afdeling. Denk hierbij aan complex agendabeheer, het organiseren van evenementen en bijeenkomsten, het plannen van reizen en het bijhouden van de communicatiestromen.

Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar, waarop de vrijdag een verplichte dag is en zou je graag je kennis willen toepassen binnen een grote internationale organisatie? lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn!
Wij zoeken een nieuwe collega voor het team in Gorinchem.

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de€3.500 en €4.000 o.b.v. 40 uur
 • Uitzicht op een verlenging en vast dienstverband
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • standplaats Gorinchem
 • werken bij een groot internationaal familiebedrijf

wie ben jij

Jij bent als secretaresse een echte verbinder tussen de collega’s en het management. Jij bent tenslotte de rechter hand van het management. Jouw collega’s kunnen er vanuit gaan dat jij je werk oppakt en afrond. Jij op jouw beurt vertrouwd erop dat het management de juiste koers vaart.

Jij als secretaresse krijgt er energie van als de procedures zorgvuldig en soepel lopen. Maar wat breng jij in ieder geval mee naar deze functie?

 • Een minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in het werken met Microsoft Office;
 • Minimaal 5 jaar recente ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een grote internationale organisatie;
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

wat ga je doen

Voor de afdeling Engineering en Estimating (E&E), gevestigd in Rotterdam en Gorinchem, zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken voor minimaal 32 uur per week. In deze evoluerende rol bied je onschatbare ondersteuning aan de Manager en de afdeling E&E. Je maakt deel uit van een vooruitstrevend secretariaat en zorgt ervoor dat de afdeling optimaal functioneert.

De afdeling E&E loopt met bijna 650 (inter)nationale collega’s voorop bij internationale projecten in diverse engineeringdomeinen. Onze werkcultuur blijft informeel, we zijn betrokken bij ons werk en koesteren de kracht van humor.

 • Zorgvuldig beheer van complexe planning voor ons managementteam;
 • Het naadloos verwerken van alle inkomende communicatie;
 • Het bieden van een uitgebreide administratieve ondersteuning aan de manager en het team;
 • Het organisren van evenementen en bijeenkomsten;
 • Stroomlijning van reisdocumentatie voor collega’s, gebruikmakend van de nieuwste online bronnen en diensten voor het boeken van vluchten, accommodatie, visa en meer;
 • Onderhouden en ontwikkelen van de werkrelatie met de belangrijkste interne klanten.

waar ga je werken

Van Oord is een toonaangevende wereldwijde aannemer in bagger-, waterbouw- en offshore-projecten (olie, gas en wind). Ze zijn een innovatieve partner voor hun klanten en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur van de wereld van morgen. Hun mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en techniek.

De sfeer is informeel en de verschillende teams werken heel prettig samen. Daarnaast heerst er een echte Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit waarbij hard wordt gewerkt maar er ook zeker tijd is voor een grapje tussendoor.

 • Missie: “Onze focus ligt op baggeren, landinfrastructuur in Nederland, offshore wind en olie&gas infrastructuur. Wij werken veilig, en samen met onze opdrachtgevers en stakeholders komen wij tot innovatieve en duurzame oplossingen”.
 • Doel: “Wij zijn vastberaden om bij te dragen aan een betere wereld voor de toekomstige generaties door Marine ingenuity te leveren”.

sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Solliciteer dan direct en dan nemen wij contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: