Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5078 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DORDRECHT
Postcode: 3312KW

Voor een MBO-school in Dordrecht zoeken wij per volgend schooljaar een docent communicatie binnen de afdeling Sport business. Heb jij een opleiding afgerond in de sport, marketing of communicatie? Te denken valt aan Sporteconomie, Sportmanagement, Sportmarketing, Marketing of (crossmediale) Communicatie? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Salaris MBO CAO, maximaal€ 5078,00 plus 13e maand
 • Via Randstad Onderwijs of direct in dienst school
 • Inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering
 • In Dordrecht
 • Schooljaar 2024-2025, bij goed functioneren vast
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een grote school

wie ben jij

Wil jij werken in het onderwijs, dan heb je passie en hart voor de studenten. Je kunt hen en jouw collega’s boeien, motiveren en activeren. Je beschikt over een zelfstandige beroepshouding met de nodige zelfreflectie. Je bent een teamplayer in hart en nieren. Proactiviteit, kritisch opbouwend, ondernemend, innovatief en stressbestendig, zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn.
Je vakkennis is up-to-date en je hebt oog voor alle snelle vernieuwingen die zich in de branche voordoen. Dat betekent ook dat je het een uitdaging vindt om je te verdiepen in hybride onderwijs en blended learning. Zonder goede ICT-vaardigheden red je het niet meer in het onderwijs; die zijn dus ook op peil.
Recente werkervaring in het werkveld of binnen het mbo-onderwijs en grote affiniteit voor sport zijn vanzelfsprekend een grote pre.

 • Je beschikt over aantoonbaar Hbo-niveau, bij voorkeur Sporteconomie, Sportmanagement, Sportmarketing, Marketing of (crossmediale) Communicatie;
 • Je bent in het bezit van je lesbevoegdheid of PDG (of bereid om dit te halen);
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent vaardig in het coachen van individuele en groepen studenten;
 • Je beschikt over theoretischeén praktische kennis van het vakgebied, de praktijk van de opleiding en didactische methoden en technieken;
 • Je bent vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs;

wat ga je doen

We zoeken een docent die de studenten uitdagend en activerend onderwijs kan bieden in de context van de opleidingen binnen Business Services en in het bijzonder Sport business. Sport business is een nieuwe opleidingsvariant van Marketing&communicatie en is behoorlijk in ontwikkeling. Je ondersteunt de studenten bij het ontwikkelen van vakkennis en het beheersen van vaardigheden. Je laat ze kennis maken met de beroepspraktijk door hybride onderwijs te maken. Door jouw actuele kennis over het vakgebied weet je studenten te boeien en binden. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en de beoordeling/examinering van de studenten tijdens hun studieloopbaan op school. Daarnaast ook tijdens de stages op het leerbedrijf. Samen met een team van collega’s werk je voortdurend aan de doorontwikkeling en vernieuwing van het beroepsgerichte onderwijs binnen dit domein.

 • Je verzorgt in het beroepsgerichte onderwijs lessen waarbij communicatieve vaardigheden centraal staan. Zoals zakelijke communicatie, zakelijke gesprekken voeren en zakelijk schrijven voor de opleidingen binnen de afdeling Business Services.
 • Daarnaast verzorg je lessen aan de opleiding Sport business. Hierbij kun je denken aan vakken als sportmanagement, sportmarketing, sportevents en personal branding.

waar ga je werken

De sector Economie&Ondernemerschap biedt opleidingen aan voor drie werelden (World of Business, World of Hospitality en World of Logistics). De sector draagt zorg voor 49 opleidingen en 2.000 studenten en in totaal werken er ca. 100 fte.
Voor het domein Business Services, onderdeel van de World of Business, zoeken wij een docent Communicatie met ervaring in het sportlandschap. Binnen dit domein leiden we studenten op in de bol-opleidingen: Sport business specialist, Marketing&communicatie specialist, Finance specialist, Juridisch&HR specialist, Management support specialist op niveau 4 en voor de opleiding Business assistent op niveau 3. Met het diploma kunnen studenten aan de slag als beginnend beroepsbeoefenaar in de economische sector.

 • De school biedt het bedrijfsleven gekwalificeerde MBOers voor de economische sector;
 • De school denkt mee met het bedrijfsleven en biedt een moderne en veilige leeromgeving aan.

sollicitatie

Heb je vragen stel ze aan ons, we kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: