Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5078 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DORDRECHT
Postcode: 3312KW

Voor het Startcollege in Dordrecht zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een parttime docent AVO&praktijkvakken.

wat bieden wij jou

  • LB schaal cao MBO, eindejaarsuitkering
  • Volledige nieuwe school jaar 2024-2025
  • Je bent bij voorkeur 0,8 beschikbaar
  • Klein hecht team, student staat centraal

wie ben jij

Je beschikt bij voorkeur over een onderwijsbevoegdheid en recente werkervaring binnen het mbo-onderwijs. Heb je geen onderwijsbevoegdheid voor het mbo of een pabo-diploma, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. We bieden je dan de mogelijkheid om de noodzakelijke onderwijsbevoegdheid te behalen.

De studenten van het Startcollege zijn een bijzondere doelgroep binnen het Da Vinci College en vragen een docent met een stevige persoonlijkheid die in staat is de groeps- en individuele begeleiding van studenten gestalte te kunnen geven. Je staat dus stevig in het werk en het leven. We verwachten een klant- en marktgerichte houding en je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties. Daarnaast ben je creatief, slagvaardig, stressbestendig, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kan je goed samenwerken in een team.

  • Een afgeronde bevoegdheid (of afrondende fase)
  • Ervaren of affiniteit met het lesgeven leerlingen van het Start college
  • Aantoonbare pedagogisch-didactische kwaliteiten
  • Je bent minimaal 3 tot 5 dagen in de week beschikbaar

wat ga je doen

We zoeken een docent, een duizendpoot, die zowel openstaat voor het lesgeven in AVO-vakken als praktijkvakken, bovenal iemand die een groot hart heeft voor deze studenten. Wanneer je ervaring hebt met NT2 onderwijs, gedifferentieerd leren en de doelgroep is dit zeker een pre. Binnen de verschillende profielteams en klassen werken wij met een tweetal vaste docenten per klas.

Naast lesgeven ben je ook studieloopbaanbegeleider en stagebegeleider. Je neemt deel aan de verschillende teambijeenkomsten, bent een sparringpartner voor je collega’s en draagt bij aan de ontwikkeling van het onderwijs en het afnemen van examens e.d. Of je plaats zal nemen in een bol- of bbl-team zal afhankelijk zijn van je ervaring, je expertise en eventuele eigen voorkeur.

waar ga je werken

Een gemoedelijke, enthousiaste en gedreven team zorgt ervoor dat je je thuis voelt op deze locatie. De passie die docenten hebben in het lesgeven is duidelijk aanwezig.

sollicitatie

Coach jij met liefde studenten naar succes in hun carrière?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: