Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5078 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GORINCHEM
Postcode: 4205NB

Je wordt studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die binnen het ZOW (Zorg, Onderwijs, Werk) in Gorinchem een maatwerktraject Entree volgen. Als docent AVO geef je verschillende lessen (o.a. Nederlands, rekenen, werknemersvaardigheden en studieloopbaanbegeleiding) en ben je verantwoordelijk voor een stukje vakinhoudelijke begeleiding (bij de bol-studenten van alle uitstroomprofielen). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de stagebezoeken (bpv) van de studenten. Verder neem je deel aan de verschillende teambijeenkomsten en ben je een sparringpartner voor je collega’s op het ZOW.

De studenten waar je les aan geeft, zijn studenten die het in het‘reguliere’ traject niet redden om verschillende redenen zoals gedrag, psychische problematiek en niet kunnen functioneren in een normaal klassenklimaat. Elke 6 weken voer je evaluatiegesprekken met betrokken partijen zoals Leerplicht, ouders en zorgverleners.

wat bieden wij jou

  • CAO MBO met een max van€ 5078,-
  • Docent AVO
  • Minimaal schooljaar 2024 – 2025
  • Kleinschalige school

wie ben jij

Je beschikt bij over een onderwijsbevoegdheid en hebt recente werkervaring binnen het mbo-onderwijs. De studenten van het Startcollege en speciaal van het ZOW zijn een bijzondere doelgroep binnen het Da Vinci College en vragen een docent met een stevige en doortastende persoonlijkheid die in staat is de groeps- en individuele begeleiding van studenten gestalte te kunnen geven. Een groot risico binnen deze groep is oplopend VSV. Je staat dus stevig in het werk en het leven. We verwachten een klant- en marktgerichte houding en je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties. Je bent creatief, slagvaardig, stressbestendig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast zoeken wij een collega die goed kan samenwerken in een team en die administratief sterk is.

wat ga je doen

Je wordt studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die binnen het ZOW (Zorg, Onderwijs, Werk) in Gorinchem een maatwerktraject Entree volgen. Je geeft verschillende lessen (o.a. Nederlands, rekenen, werknemersvaardigheden en studieloopbaanbegeleiding) en je bent verantwoordelijk voor een stukje vakinhoudelijke begeleiding (bij de bol-studenten van alle uitstroomprofielen). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de stagebezoeken (bpv) van de studenten. Verder neem je deel aan de verschillende teambijeenkomsten en ben je een sparringpartner voor je collega’s op het ZOW.

De studenten waar je les aan geeft, zijn studenten die het in het‘reguliere’ traject niet redden om verschillende redenen zoals gedrag, psychische problematiek en niet kunnen functioneren in een normaal klassenklimaat. Elke 6 weken voer je evaluatiegesprekken met betrokken partijen zoals Leerplicht, ouders en zorgverleners.

waar ga je werken

Deze mooie school is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Onze school biedt diverse mbo-opleidingen aan in verschillende richtingenén we hebben bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Ze onderscheiden zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. Het onderwijs is verdeeld over vier sectoren: Techniek&Media, Economie&Ondernemerschap, Gezondheidszorg&Welzijn en Arbeidsmarkt&Ontwikkeling.

sollicitatie

Coach jij met liefde studenten naar succes in hun carrière?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: