Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: HOOGEZAND
Postcode: 9603TG

Wil jij aan de slag als docent praktijkonderwijs? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • CAO VO
  • 0,8 tot 1 fte
  • Tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2024
  • Aletta Jacobs college
  • Hoogezand
  • Docent AVO

wie ben jij

Voor deze functie is tenminste een tweedegraads bevoegdheid of een PABO-diploma vereist, of ben je momenteel bezig met een studie hiervoor. Je raakt geïnspireerd bij de gedachte om te werken met het type leerlingen en om deel uit te maken van het team. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het team en levert een positieve bijdrage aan zowel de kwaliteit van het onderwijs binnen de deelschool als aan de vakinhoudelijke aspecten. Bovendien toon je een lerende houding door je vermogen tot reflectie en door te laten zien dat je actief werkt aan je eigen professionalisering.

wat ga je doen

Een speerpunt in de deelschool praktijkonderwijs is het combineren van leerroutes en ondersteuning. Hiervoor maak je gebruik van Profijt. Je streeft ernaar de leerling zelfstandigheid en zelfredzaamheid aan te leren.

Jij begeleidt en onderwijst de leerlingen vanuit kunde en betrokkenheid en je hebt met overtuiging gekozen voor jouw vak. Als lid van het team laat je merken achter afspraken, gemaakt op professioneel gebied, te staan en deze na te leven. Je laat merken open te staan voor vernieuwing en verbetering.

waar ga je werken

Je komt te werken bij team Praktijkonderwijs aan het Aletta Jacobs college in Hoogezand.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: