Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: TILBURG
Postcode: 5022DD

Begrijp jij alle ins en outs over het vak economie? Kun jij deze lastige stof op een motiverende manier delen met de leerlingen van nu? En daarbij een talent voor rekenen? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

Als docent economie begrijp je alles van begrotingen. Het is voor jou dan ook geen probleem om deze stof enthousiast over te dragen. Je gebruikt hierbij verschillende didactiek, om zoveel mogelijk bij de belevingswereld van de leerlingen aan te sluiten. Jij bent die docent economie die leerlingenécht enthousiast krijgt voor het vak!

Wij zijn op zoek naar een docent economie voor een tijdelijke opdracht die per direct beschikbaar is tot de Carnavalsvakantie 2024. Het gaat hierbij om 0,6 tot 0,8 fte, waarbij je les zult geven in de vakken economie en rekenen. Je zult lesgeven aan studenten uit niveau 2, 3 en 4 op een mbo school in Tilburg.

wat bieden wij jou

  • Inschaling conform cao mbo, max.€ 4930,-
  • Tijdelijk contract, einddatum niet bekend.
  • Omvang van 0,7 fte: 24 lesuren per week.
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo:€ 0,19 p/wk
  • vakantiedagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Ruime keus gratis trainingen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Je voelt je op je gemak in een dynamische omgeving en bent in staat een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Je hebt een proactieve houding en je bent een teamplayer. Je hebt affiniteit met de doelgroep van mbo-ers en weet je te verplaatsen in de belevingswereld van de mbo studenten.

  • Je bent een bekwaam docent met onderwijsbevoegdheid Economieóf in de afrondende fase van de lerarenopleiding.
  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • Op de hoogte van huidige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Op de hoogte van de belevingswereld van de mbo student;

wat ga je doen

Voor deze school in Breda zoeken we een docent (Bedrijfs-)economie. Dat betekent dat je les zult geven zowel bedrijfseconomie. Het gaat om lessen bedrijfseconomie, boekhouding, een paar uur rekenen en werken aan de ondernemersplannen met de studenten. De studenten waar je aan les zult geven functioneren op mbo niveau 2, 3 en 4. Je zult zo’n 24 lesuren per week geven en dus voor zo’n 0,6 fte aan het werk zijn. Omdat het een vervangingsopdracht betreft, is de einddatum nog niet bekend. He betreft een vervanging wegens ziekte.

waar ga je werken

Kleinschalige opzet, praktijkgericht en ondernemende leerlingen. Dat zijn de drie pijlers van de onderwijsinstelling waar je aan het werk gaat. Er is respect en aandacht voor elkaar, de wereld wordt de school in gehaald en studenten worden gestimuleerd om in de volle breedte te ontwikkelen. Het resultaat? Studenten, voorbereid op de maatschappij, die in een veilige omgeving hun talenten ontdekken en ontwikkelen. En hier is jouw expertise hard bij nodig!

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: