Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5229 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: zaandam
Postcode: 1507EK

Wist je dat een enkele cel in ons lichaam miljoenen chemicaliën per seconde kan verwerken? Of dat DNA-moleculen in elke cel van ons lichaam, als ze aan elkaar worden geregen, zouden de afstand van de aarde naar de zon meer dan 600 keer kunnen overbruggen! Lees dan verder!

Voor de Vavo in Zaandam zijn wij met spoed op zoek naar een 1e graads Biologie docent. Bij voorkeur zou je al vanaf 11 september kunnen beginnen. Het is een aanstelling van 0,8 fte.

wat bieden wij jou

 • Inschaling volgens MBO cao
 • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding
 • Zaandam
 • 0,8 fte (parttime mag ook)
 • Trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
 • Fijne werksfeer

wie ben jij

Als ervaren docent Biologie kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

 • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid op zak
 • Je hebt ervaring met havo/vwo examenklassen
 • Je weet alles over de exameneisen
 • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig
 • Je kunt PTA’s maken en hebt ervaring met het ontwikkelen en beoordelen van school- en centrale examens, ook als tweede corrector.
 • Ervaring met activerende didactiek is een pré

wat ga je doen

Als docent Biologie bij het vavo ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van aansprekende lessen met aandacht voor niveauverschillen. Vavo-leerlingen willen over het algemeen inéén jaar tijd een diploma of een aantal deelcertificaten behalen op havo- en/of vwo-niveau. Duidelijkheid over wat daarvoor gedaan moet worden en hoe je dat als docent met de leerlingen samen doet, is cruciaal. Je bent als docent Nederlands bij het vavo vrijwel alleen bezig met eindexamenkandidaten. Je begeleidt leerlingen als vakdocent en (mogelijk) als mentor. Als mentor ben je hun steunpilaar als dat nodig is en help je hen op weg naar de eindstreep! Daarbij is het ontwikkelen van zelfredzaamheid een belangrijk doel van je begeleiding.

waar ga je werken

Als docent Biologie ga je werken voor een MBO school in Zaandam en maak je onderdeel uit van het VAVO team. Het team is gepositioneerd onder de school voor Economie&toerisme en verzorgt examengericht onderwijs voor jong-volwassenen in de leeftijd van 16 tot ongeveer 23 jaar die zijn uitgestroomd uit het reguliere voortgezet onderwijs. De leerlingen beogen bij het vavo alsnog een diploma of deelcertificaten te halen (havo 4/5 en vwo). Kleinschaligheid, nabijheid en maatwerk zijn kernwoorden voor het team.

sollicitatie

Laat jouw enthousiasme voor biologie schitteren in ons onderwijsprogramma en breng samen met ons de wonderen van de natuur naar de klas. Solliciteer nu en help ons de volgende generatie biologen te vormen! Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en kom direct in aanmerking. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Marouscha van Randstad Onderwijs via +31613591409.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: