Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Ede
Postcode: 6717XA

Ben jij een docent met groene vingers? Heb jij passie voor de leerlingen en ben je ook nog eens digitaal vaardig? Dan ben jij de docent biologie, groen en steam die wij zoeken!

wat bieden wij jou

  • Salaris volgens CAO VO
  • Groene school in Ede
  • 0,4 fte
  • 42 cursussen om je te ontwikkelen als docent
  • Tijdelijke functie voor minimaal 3 maanden
  • De vakken biologie, natuur en steam

wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een docent die de vakken biologie, natuur en steam kan geven. Daarom is enige ervaring met een van deze vakken mooi meegenomen. Daarnaast beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid, een PABO diploma of je hebt al ruime werkervaring voor de klas.

Los van de bovenstaande punten ben jij een enthousiaste docent die de leerlingen weet mee te krijgen. Je weet je lessen zo vorm te geven dat er voor elke leerling iets bij zit waar ze van kunnen leren zodat je uiteindelijk alle leerlingen succesvol het jaar door helpt.

wat ga je doen

Wanneer je start bij het Aeres VMBO in Ede ben je docent voor drie verschillende vakken, namelijk Biologie, Natuur en Steam. Docent biologie spreekt voor zich, als docent ben je daarin verantwoordelijk voor het geven van het vak biologie. Daarnaast doe je als docent natuur bij het Aeres aan plantenteelt, je begeleidt de studenten daarmee in het zaaien en opkweken van eetbare en niet eetbare planten. Tot slot heb je het vak steam, hierin leer je de leerlingen verschillende (digitale) vaardigheden. Hierbij moet je denken aan het gebruik van de verschillende office programma’s maar ook Minecraft education.

waar ga je werken

Aeres VMBO in Ede is een vmbo-groen school met een focus op creativiteit. Met een diploma van het Aeres kunnen leerlingen volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden de school persoonlijk en zorgzaam en ze voelen zich hier thuis. Natuurlijk bieden ze goed onderwijs, waarbij leerlingen medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces en omgeving. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan de leerlingen als persoon. Persoonlijke begeleiding en wederzijds staat bij het Aeres hoog in het vaandel.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: