Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4812XN

Der, die, das, dem, den, der, hoe zat het ook alweer? Voor menigeen is het correct toepassen van deze grammaticaregels ontzettend ingewikkeld. Maar niet voor jou! Als docent Duits lukt het jou niet alleen om dit goed uit te leggen. Maar zelfs leerlingen enthousiast te maken voor de Duitse taal. En ze te coachen naar het beste leerresultaat.
Heb jij de juiste combinatie van vakdidactiek en vakkennis in huis om de jongeren op een vmbo school Duits te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een vmbo school in Teteringen zijn wij op zoek naar twee docenten Duits die per direct kunnen starten voor 8-16 uren per week. Het is een vaste positie en een tijdelijke ter veranging van ziekte. Omdat je les zult geven aan vmbo studenten uit meerdere leerjaren, is affiniteit met de doelgroep belangrijk!

wat bieden wij jou

 • Inschaling conform CAO MBO LB, max.€ 4.930,00
 • Via Randstad of direct in dienst
 • 8 of 16 uren per week, werkdagen bespreekbaar
 • Opbouw vakantiebijslag+eindejaarsuitkering 8,33%
 • VMBO school in Breda West en Oudenbosch
 • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Als docent Duits heb jij een passie voor de Duitse taal. Jij weet op een enthousiaste wijze de Duitse taal over te brengen op vmbo leerlingen. Je weet hoe je aan kunt sluiten bij de leerlingen van nu en houdt hierbij hun ontwikkeling goed in de gaten.

 • (bijna) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Duits
 • ook native speakers die affiniteit hebben met de doelgroep worden uitgenodigd om te solliciteren
 • iemand die meegaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de studenten
 • bezig met jouw eigen ontwikkeling en die van de leerlingen
 • vakdidactisch en pedagogisch sterk en bekend met de ontwikkelingen in het onderwijs

wat ga je doen

Je zult les geven aan leerlingen van het vmbo op een middelbare school in Breda of Oudenbosch. Hierbij is het belangrijk dat je als docent Duits stevig in de schoenen staat. Je zorgt voor een goede relatie met zowel de groep als de individuele leerlingen. Samen met een team van betrokken en gezellige collega docenten, zet je je in voor goed en passend onderwijs.

waar ga je werken

Op de locatie waar je aan het werk gaat ontdekken leerlingen de wereld van ondernemen, sport, multimedia, kunst en theater. Samen met jou gaan zij op zoek naar hun talent. Leerlingenén docenten mogen zichzelf zijn en werken respectvol samen. Op deze school zitten de leerlingen ook niet alleen in de schoolbanken, zij gaan ook in de praktijk aan de slag. Bedrijven bezoeken, een kijkje nemen bij de havo en de mbo’s, de koppeling naar het vervolgonderwijs is zichtbaar aanwezig.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: