Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: SPIJKENISSE
Postcode: 3201KH

Wij zoeken een collega die leerlingen kan enthousiasmeren voor het vak Duits. Voor jou is een lesuur geslaagd als de leerlingen met een glimlach het lokaal uit lopen en jij de leerlingen kunt stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

wat bieden wij jou

  • LB/LC/LD schalen volgens Cao VO
  • Tot de zomervakantie, met kans op verlenging
  • Incl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • 0,5 fte
  • Spijkennise
  • Uitgebreid aanbod cursussen via Randstad

wie ben jij

Jij geeft je leerlingen lessen voor het leven, omdat je de verbinding weet te leggen tussen de lesstof en de maatschappij. Waarom zijn je leerlingen gebaat bij een goede beheersing van de Duitse taal? Jij legt ze niet alleen uit; je maakt het duidelijk met sprekende voorbeelden. Zo gaat het vak voor hen leven. De zelfredzaamheid in Duitsland of de voorbereidingen voor een vakopleiding, maar vooral de liefde voor de taal vormen een basis voor jouw lessen!

  • jij bent 2e graads bevoegd voor Duits of in afronding van de lerarenopleiding

wat ga je doen

We zoeken een tijdelijke vervanging voor vanwege zwangerschapsverlof. Na vervanging is er zicht op een langer dienstverband.

  • je bent bekend met de laatste ontwikkelingen in je vakgebied;
  • je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs

waar ga je werken

Het werken via randstad biedt meer voordelen dan je denkt. Wij hebben een breed netwerken aan scholen. Daarnaast bieden wij zo’n 15.000 trainingen en cursussen aan tot een hoogte van 3.000 euro. Wij helpen je met al je HR-gerelateerde vragen. Wanneer de opdracht bij de school stopt, kijken we samen met je verder naar een nieuwe opdracht. Natuurlijk heb je als docent Duits recht op:

een salaris conform CAO Onderwijs, inclusief eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, tegemoetkoming in de ziektekosten en vakantiedagen;

wij blijven aan je zijde, bieden begeleiding, feedback en waardevolle inzichten en helpen je graag om sterker terug te komen in je volgende sollicitatie;

als je voor ons start nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij Mentorrandstad. Dit is het mentorprogramma voorén door talenten zoals jij. Je wordt gekoppeld aan een andere docent. Je kan sparren, hulp vragen, of bieden aan je buddy.

sollicitatie

Beschikbaar voor een korte opdracht? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: