Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: Terneuzen
Postcode: 4537CD

Je zit heerlijk te genieten van je biertje op het terras in het heerlijk zeeland, en je hoort de ober zich verontschuldigen tegenover een Duitse klant dat zijn Duits niet zo goed is. Als docent Duits laat je dit uiteraard nooit gebeuren, jij zorgt ervoor dat jouw leerlingen dit nooit hoeft te overkomen. Lees snel verder waar je het verschil kan maken voor deze leerlingen die nu belangrijke lessen Duits missen.

wat bieden wij jou

  • Beloning naar VO CAO
  • In Terneuzen of Oostburg
  • Contract tot einde schooljaar, kans op verlenging
  • 0,6 fte in oostburg0,8 – 1,0 fte in terneuzen
  • Inspirator en informator voor de nieuwe generatie
  • Draag bij aan kwalitatief eigentijds onderwijs

wie ben jij

Jij weet met jouw enthousiasme voor de Duitse taal leerlingen mee te nemen in hun reis door de leerstof over de Duitse taal. Als docent Duits beschik je uiteraard over pedagogische en didactische kwaliteiten. Daarnaast ben je graag bezig om uit te vinden wat past bij iedere klas, zodat jij een zo goed mogelijk leeraanbod kan bieden aan de leerlingen. Uiteraard is er ruimte voor verschillende taakverdeling, waardoor je ook parttime kan werken. Verder zijn de volgende punten op jou van toepassing:

  • Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Duits
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring als docent Duits door stages of als docent.
  • Je spreekt zowel Duits als Nederlands.

wat ga je doen

Als docent Duits ben je natuurlijk bezig om de lesstof te behandelen met de leerlingen. Maar daar buitenom wordt je ook gestimuleerd om te expirimenteren met de lessen. Uiteraard in afstemming met de collega’s probeer je het best mogelijke onderwijs te bieden voor de lessen die de leerlingen volgen.

waar ga je werken

Omdat de scholengemeenschap vernieuwing als essentieel zien hebben ze een nieuw onderwijsmodel ingevoerd. Een nieuw onderwijsmodel invoeren heeft wel een grote invloed op het dagelijkse werk van leerlingen en docenten. Het maatwerk door het nieuwe model in de onderbouw is op alle scholen als een verrijking ervaren en verloopt goed.

Als team zijn de collega’s sociaal en maakt iedereen graag een praatje, kortom een toegankelijke en toekomstgerichte school.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden. Je kan ons bereiken op 0113 274 875 of op onderwijszeeland@nl.randstad.com als je vragen hebt of de mogelijkheden verder wilt bespreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: