Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: APELDOORN
Postcode: 7312DG

Ben jij een enthousiaste en proactieve docent Engels? Heb jij ervaring in het geven van het vak, en ligt jouw hart bij het vmbo? Lees dan snel verder, want het UGO is op zoek naar jou! Een leuke vmbo school in het mooise Apeldoornse!

wat bieden wij jou

  • VMBO met persoonlijke leerroutes voor leerlingen
  • salaris volgens CAO VO
  • Apeldoorn
  • innovatief en vernieuwend onderwijs

wie ben jij

Bij UGO bereid jij leerlingen voor op een toekomst. Leerlingen krijgen de vrijheid om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Jij, als docent Engels, stippelt samen met de leerling uit wat voor hun de passende leerroute is. De lessen die jij geeft passen bij de leerroutes van de individuele leerlingen.

  • Docent Engels – met bevoegdheid of studerend hiervoor;
  • Lessen geven in de Engelse taal;
  • Samen met leerlingen passende leerroutes uitstippelen.

wat ga je doen

Lesgeven aan VMBO leerlingen is elke dag een nieuwe uitdaging, maar gelukkig wel een hele leuke. Eerlijke meningen vliegen je om de oren, feedback van leerlingen krijg je gevraagd en ongevraagd. Jij gaat daar op een positieve manier mee om, en weet het om te zetten in manieren om jouw lessen en aanpak te verbeteren. Zo maak je contact met de leerling en achterhaal jij wat echt belangrijk is. Op die kennis bouw jij je lessen Engels.

  • Engelse les geven aan VMBO-studenten.

waar ga je werken

Deze school is onderdeel van de scholengroep ‘Veluwse Onderwijs Groep’. UGO is een confessionele school met een christelijke achtergrond. Leerlingen kiezen een eigen leerroute met diverse keuzedelen en veel praktijk. Dat maakt dat leerlingen -en medewerkers- zich thuis voelen bij UGO.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Heb je (nog) geen lesbevoegdheid of ervaring in het onderwijs en wil je een overstap maken? Vraag ons naar de mogelijkheden! Randstad werkt samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten om jou een gepaste opleiding aan te bieden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: