Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4615 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: TILBURG
Postcode: 5022DD

Gaat jouw hart sneller kloppen van ICT en deel jij graag jouw kennis met toekomstige professionals, dan is deze vacature als docent ICT iets voor jou! Een van de MBO opleidingen in Tilburg ontvangt jou, als bevlogen ICT docent, met open armen. Het betreft in aanvang een tijdelijke aanstelling via Randstad. Het gaat om een positie van 0,2 tot 0,9 FTE.

wat bieden wij jou

  • MBO CAO
  • Goed te bereiken locatie
  • Tijdelijke aanstelling
  • 0,6 tot 0,9 FTE
  • Goede werksfeer!

wie ben jij

Wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van studenten en de ICT-wereld van morgen? Ben je inspirerend, vernieuwend, open en uitdagend? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de vacature van docent ICT binnen de opleiding MBO2 Dienstverlening.
Voor deze functie zoeken wij iemand die werkervaring heeft op het gebied van hardware, reparatie en software. Hierbij kun je denken operating systems op het gebied van bijvoorbeeld Linux, de installatie en configuratie van allerlei hardware en devices en het beheren van applicaties, zoals TopDesk, MicrosoftOffice en Visio.

Je bent uiteraard communicatief vaardig. Dit gebruik je samen met jouw enthousiasme en didactisch vermogen om jouw kennis over te brengen op onze studenten.

  • Een tweedegraadsbevoegdheid op het gebied van ICT of je bent bereid deze te halen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden en coachen

wat ga je doen

Als docent geef je lessen en workshops en begeleidt je de studenten bij diverse projecten. Vanuit jouw rol treed je op als coach en weet je professioneel in te spelen op de verschillen tussen studenten. Je levert een actieve bijdrage aan de vakgroep en ontwikkelt samen met collega’s het lesmateriaal. Daarnaast onderhoud je een actief en relevant netwerk binnen het bedrijfsleven.

waar ga je werken

Tijdelijk werk je voor ROC Tilburg: dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Midden-Brabant. Wij hebben vijftien scholen voor beroepsonderwijs, waaronder de School voor MBO2 Dienstverlening, ook wel de projectschool genoemd. Deze zit in ons gebouw aan de Gershwinstraat.

sollicitatie

Beschik jij over de benodigde ICT kennis en heb jij je bevoegdheid en/of ervaring met lesgeven? Dan komen we heel graag met je in contact! Solliciteer dan snel met 1 druk op de knop. Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.