Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5012 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: HOORN NH
Postcode: 1624NP

Ben jij een kunstzinnige duizendpoot die het vuur van creativiteit wil aanwakkeren bij jonge kunstenaars? Heb je een passie voor expressie in al zijn vormen en droom je ervan om kunst te laten leven in het hart van leerlingen? Dan ben jij de ‘kunstmagiër’ die wij zoeken! Als docent Kunst krijg je de kans om artistieke talenten te ontdekken en leerlingen te begeleiden in hun reis naar zelfexpressie en kunstzinnigheid.

Wij zijn per 1 februari 2024 op zoek naar een docent Kunst, Vormgeven&Media voor een fijne vmbo school in Hoorn. Het gaat om 12 lesuren per week.

wat bieden wij jou

  • Salaris conform cao vo
  • Reiskosten + eindejaarsuitkering
  • Hoorn (parkeerplekken)
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • 0,48 fte
  • Fijne werksfeer

wie ben jij

Als creatieve docent Handvaardigheid/ Beeldende vorming kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

  • Je beschikt over een lerarenopleiding Beeldende Vorming 2e graads
  • Kennis van en ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad
  • Je hebt ervaring met vmbo leerlingen

wat ga je doen

Kunst, Vormgeven&Media (KVM) is een vak waar 3D (handvaardigheid) en 2D (tekenen) technieken gecombineerd worden. Zij hebben nu plek voor een docent die dit afwisselende vak wil verzorgen voor 12 lesuren (0,48 fte) per week.

waar ga je werken

Je gaat werken op een school voor vmbo-onderwijs. Voor leerlingen in de onderbouw biedt de school mavo, techmavo, 3 vakcolleges en de brede route. De bovenbouw kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen met 40 verschillende keuzevakken. De school is sterk in sociale vaardigheidslessen en Techniek. Ook bieden ze veel persoonlijke begeleiding en zijn ze een hecht team.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt om aan de slag te gaan en ben jij de docent Kunst, Vormgeven&Media die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en bel of app dan gerust: +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: