Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5200 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: KROMMENIE
Postcode: 1561KS

Sport en bewegen is van essentieel belang voor de gezondheid. Het vak LO leert leerlingen vertrouwen te hebben in eigen kunnen en te vertrouwen op anderen.
Wil jij leerlingen helpen met een leuke sportles en energie van het vak door te geven? Lees dan verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een docent LO voor een mooie openbare VMBO-school in het noorden van de Zaanstreek. De aanstelling is tot aan de herfstvakantie ca. 1,0 fte en na de herfstvakantie ca. 0,5.

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de€2.865,- en €5.329,-
 • Reiskosten + eindejaarsuitkering
 • Krommenie (naast het station)
 • 0,6 fte (parttime mag ook)
 • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
 • Betrokken collega’s en een fijne sfeer op school!

wie ben jij

Als enthousiaste docent LO kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

 • Je hebt een bevoegdheid LO of je bent bezig met een (bijna afgeronde) studie in deze richting
 • Je hebt affiniteit met vmbo leerlingen en kunt goed omgaan met de verschillen tussen leerlingen
 • Je hebt zicht op leerprocessen en kunt differentiëren
 • Je bent betrokken, open, innovatief en hebt een positieve instelling
 • Je wilt jouw passie voor het vak LO graag overbrengen op je leerlingen

wat ga je doen

Als docent LO lever je een bijdrage met heldere lessen voor de onder- dan wel bovenbouw. Je hebt daarbij altijd oog voor het kind achter de leerling en weet iedereen in de klas aan te spreken op zijn of haar talent. Je geeft les aan: onder-, bovenbouw en examenklassen (basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte-, theoretische leerweg/mavo.

waar ga je werken

Als docent LO ga je werken op een fijne vmbo school die achter station Krommenie is gevestigd. Ook is het makkelijk aanrijden met de auto. De school telt ca. 1.100 leerlingen en 145 personeelsleden en is daarmee een mooie grote school met goede faciliteiten. In de school zijn alle leerlingen, ondanks verschillen in achtergrond, capaciteiten en karakter gelijk aan elkaar en is respect voor elkaar de belangrijkste waarde. Nieuwe collega’s worden op de school gedurende een 3-jarig traject begeleid.Iedere docent is anders en heeft iets anders te bieden; dit wordt gezien, gewaardeerd en benut. De werksfeer bij deze school is prettig en collegiaal: ze zijn transparant, waarderen elkaar en werken intensief samen.

sollicitatie

Spreekt de baan je aan reageer dan alsjeblieft zo snel mogelijk. Je kan op korte termijn starten. We ontvangen je motivatie en CV in Word. Klik op de knop onderaan de vacature. Zo kom je het snelst in het zicht.
Because of the level of the students knowledge of the dutch language B2/C1 level is mandatory. If you do not meet this requirement we can not take your application into consideration.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: