Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5012 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: KROMMENIE
Postcode: 1561KS

Wist jij dat de Staatscommissies keer op keer invoering van het referendum bepleiten? of weet jij alles over politieke stromingen en sociologie? Lees dan verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Maatschappijleer voor een fijne school in het noorden van de Zaanstreek. Het gaat om een vervangingsvacature wegens ziekte. De aanstelling is voor 0,8 fte.

Mocht je minder uren willen werken dan horen wij het ook graag.

wat bieden wij jou

 • Salaris conform cao vo
 • Reiskosten + eindejaarsuitkering
 • Krommenie-Assendelft (parkeerplekken)
 • 0,8 fte (parttime mag ook)
 • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
 • Fijne werksfeer

wie ben jij

Als enthousiaste docent maatschappijleer kan jij je vinden in onderstaande punten:

 • Jij hebt een afgeronde lerarenopleiding Maatschappijleer, 2e  graads óf je bevindt je in de afstudeerfase van deze studie.
 • Jij hebt affiniteit met vmbo leerlingen
 • Jij hebt ervaring met lesgeven aan examenklassen
 • Jij bent bezig met het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen
 • Jij hebt een kritische, open houding

wat ga je doen

Als docent Maatschappijleer ga je lesgeven aan vmbo-leerlingen in de bovenbouw en lesgeven aan examenklassen.

waar ga je werken

Als docent Maatschappijleer krijg je de kans om te werken op een aangename vmbo-school, gelegen in de nabijheid van station Krommenie en uitstekend bereikbaar per auto. De school huisvest ongeveer 1.100 leerlingen en heeft een team van 145 medewerkers, waardoor het een aanzienlijke instelling is met hoogwaardige faciliteiten. Ondanks de diverse achtergronden, capaciteiten en persoonlijkheden van de leerlingen, worden gelijkheid en respect voor elkaar als de meest essentiële kernwaarden gekoesterd.

Nieuwe collega’s krijgen gedurende een uitgebreid driejarig begeleidingsprogramma de benodigde ondersteuning. Ze erkennen en waarderen ten zeerste de unieke bijdragen van elke docent en zorgen ervoor dat deze ten volle worden benut. De werksfeer op de school kenmerkt zich door vriendelijkheid en collegialiteit. Ze streven naar transparantie, respecteren elkaar en stimuleren nauwe samenwerking. Ook zijn ze gelegen pal achter het station.

sollicitatie

Wil jij deze fijne school in Krommenie – Assendelft uit de brand helpen na het lezen van bovenstaande tekst? Laat zien dat jij de docent Maatschappijleer bent die wij zoeken!
In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required. Also a CV in Dutch is required.
We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button ”solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: