Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4826AA

Ben jij die alleskenner die niet alleen een specialist is in de Nederlandse taal? Maar ook nog eens als rekenwonder kan fungeren? Lukt het jou om elk rekenverhaaltje te analyseren zowel op taalniveau als rekenniveau? Ben jij een bevoegd pabo of Nederlands docent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een MBO school in Breda zijn wij namelijk op zoek naar een docent Nederlands / Rekenen. Iemand die de MBO studenten mee kan nemen in de lessen Nederlands. Maar die ook les kan geven over die lastige rekenstrategieën. Ga jij graag aan de slag op een MBO school, ben je bevoegd, maar alleen parttime beschikbaar? Neem toch gelijk contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

wat bieden wij jou

 • Inschaling CAO MBO LB, max.€ 4.429,-
 • Einde schooljaar daarna verlenging
 • Fulltime of parttime bespreekbaar, 24-40 uren
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering
 • Werken met BOL en BBL studenten Engineering
 • Ruim aanbod gratis cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Als bevoegd pabo- of Nederlands docent lukt het jou prima om MBO studenten enthousiast te maken voor de Nederlandse taal. Daarnaast weet jij rekenstrategieën op een behapbare manier over te brengen. En je zet je actief in op een relatie met de studenten. Je bent in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs.

 • Je hebt een bevoegdheid aan de lerarenopleiding Nederlands of de PABO, of in de afrondende fase hiervan
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs
 • Je weet activerende didactiek toe te passen in de klas
 • Je hebt affiniteit met de MBO student

wat ga je doen

In jouw rol als docent Nederlands / Rekenen ben je een onderwijsspecialist. Je beschikt over een brede deskundigheid in het MBO op dit vakgebied. Hierbij weet je goed de verbinding te maken naar de relevante beroepspraktijk, zodat jouw lessen betekenisvol blijven voor de MBO studenten. Je begeleidt studenten in hun ontwikkeling en stuurt bij wanneer dit nodig is.

 • Als docent Nederlands/ rekenen lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten. Dit doe je door middel van het zorgen voor een veilig en uitdagend leerklimaat.
 • Je zorgt ervoor dat jouw lessen aansluiten bij de beroepspraktijk. Het betreffen studenten van de opleiding techniek en technologie.
 • Als docent ben je natuurlijk een ware expert op jouw vakgebied. Maar daarnaast kan je op een creatieve manier de stof overbrengen (didactiek) en coach en begeleid je graag jongeren (pedagogiek).
 • Je hebt een signalerende functie waarin de leerling/student centraal staat. Samen met collega’s zorg je voor de benodigde begeleiding aan de student.

waar ga je werken

Op de school waar je zult werken worden jonge mensen opgeleid tot zelfstandige vakmensen die de wereld om hen heen verrassen en verbazen met duurzame en resultaatgerichte oplossingen. Zij maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar “liefde voor leren” ruim baan krijgt. Je gaat werken in een klein team van collega’s bij de opleidingen techniek en gebouwde omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om creatief mee te denken hoe zij het onderwijs inrichten in samenwerking met het bedrijfsleven.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met ons op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden. Heb je nog vragen, bel ons dan op 076 5333 737 en vraag naar Cathelijne de Jong of Karolien Willems of mail naar cathelijne.de.jong@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: