Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Postcode: 2909LC

Beste meneer,

Graag wou ik u wat vragen. Heb u mischien een plek voor mij om te werken? Het maak mij niet uit wat het betaald, maar ik wil graag aan de slag. Ken u mij laten weten of u wat heeft voor mijn? Ik hoort het graag.

Komt jouw docentinstinct naar boven van deze tekst? En heb jij altijd al gedroomd om voor de klas te staan? Denk jij er al langere tijd over na om de stap te maken naar het onderwijs maar is het er tot nu toe nog niet van gekomen? Lees dan nu verder want er zijn mogelijkheden voor jou!

Voor een grote schoolorganisatie zoeken wij enthousiaste kandidaten die middels een opleiding op maat Docent Nederlands willen worden.

wat bieden wij jou

  • Orientatietraject met een assessment, meeloopdagen
  • Contract bij Randstad of in dienst bij de school
  • Volledige vergoeding opleidingskosten
  • Coach en samenwerking met ervaren docenten
  • Wordt docent Nederlands
  • In de regio Rotterdam

wie ben jij

Jij bent iemand die een carrièreswitch overweegt en dolgraag als docent Nederlands voor de klas zou willen staan. Dit kan een spannende stap zijn; een traject dat veel vragen bij je oproept.
We hebben mogelijkheden voor kandidaten met een afgeronde en relevante MBO-4 of een afgeronde HBO of wetenschappelijke opleiding hebben.
Om als zij-instromer in het onderwijs aan de slag te gaan is het van belang dat jij:

  • Je hebt voldoende maatschappelijke ervaring en beroepservaring;
  • Je hebt ervaring met lesgeven en/of het begeleiden van groepen jongeren tussen de 12 en 21 jaar
  • Er zijn geen belemmeringen bij het aanvragen van een VOG;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

wat ga je doen

Met het traject van Randstad Onderwijs helpen wij jou om de stap te zetten naar het onderwijs en een goede docent Nederlands te worden. Indien je al een lesbevoegdheid hebt, is het ook mogelijk om een tweede lesbevoegdheid te behalen voor Nederlands.

waar ga je werken

Samen met jou zoeken wij naar een school bij onze opdrachtgever waar je aan de slag kunt gaan. Het traject wordt op maat gemaakt voor jou. Welk type school of doelgroep past bij jou? Wat is voor jou belangrijk? De school waar je aan de slag gaat zorgt dat in samenwerking met de lerarenopleiding dat je goed begeleid wordt in het traject.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: