Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3001 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Raalte
Postcode: 8101BW

Wij zoeken een docent Nederlands met hart voor het VMBO.

wat bieden wij jou

  • Salaris volgens CAO VO
  • 15 tot 21 lesuren
  • Tijdelijk tot de zomervakantie
  • VMBO docent Nederlands
  • Ben je niet bevoegd maar studerend? Reageer!
  • Voortgezet Onderwijs school, vmbo

wie ben jij

Jij bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bijna klaar met deze studie. Ervaring in het vmbo is een grote pre, maar jij hebt in ieder geval affiniteit met en interesse in werken met vmbo-leerlingen. Jij bent enthousiast, deskundig, inspirerend, communicatief, creatief, ondernemend en werkt graag samen. Jij weet leerlingen te motiveren, hebt een natuurlijk overwicht en bent flexibel ingesteld. Jij bent in staat om vakoverstijgend te denken en te werken. Jij bent bereid je te blijven ontwikkelen op pedagogisch, didactisch en persoonlijk gebied.

wat ga je doen

Jij coacht leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden. Dit doe jij zowel binnen jouw vakgebied als op het gebied van persoonlijke groei. Jij stimuleert ze om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jij hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling. Met jouw enthousiasme zorg jij voor een uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

waar ga je werken

Het betreft een brede scholengemeenschap met ruim 2.250 leerlingen en 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. Zij bieden praktijkonderwijs, vmbo-basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo . De school heeft leerlingen uit de wijde omgeving. Zij zijn dan ook qua sfeer een echte regioschool. Je merkt het aan de ontspannen manier waarop leerlingen, begeleiders en docenten met elkaar omgaan. Openheid en bereikbaarheid zitten in het DNA en daar zijn zij erg trots op.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: