Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: leeuwarden
Postcode: 8932NX

Ben jij op zoek naar een baan waar jij anderstaligen wegwijs maakt in de Nederlandse taal? En ben jij 0,5 tot 0,6 fte beschikbaar? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • €3331,- tot €4930,- o.b.v. fulltime
  • 0,5 tot 0,6 fte
  • contract tot in ieder geval de zomervakantie
  • Gezellige werksfeer
  • Emmeloord
  • Docent NT2

wie ben jij

Ben jij in het bezit van een NT2-certificaat of volg je momenteel een gerelateerde opleiding? Bij voorkeur beschik je ook over een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands of een achtergrond in de PABO. Ervaring met NT2-onderwijs is een absolute must. Je hebt de vaardigheid om je lessen naadloos af te stemmen op de diverse behoeften binnen de groep. Een flexibele beschikbaarheid, inclusief avondwerk op korte termijn, is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast kenmerk jij je door energie, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en een gezonde dosis humor.

wat ga je doen

Je zult lesgeven aan inburgeringsplichtige individuen en arbeidsmigranten. Naast het verzorgen van lessen, begeleid je ook de cursisten en houd je toezicht op hun voortgang. Bovendien draag je bij aan verschillende andere activiteiten binnen de opleiding. Aangezien elke cursist uniek is en je werkveld voortdurend evolueert, wordt je werk gekenmerkt door veelzijdigheid en dynamiek.

waar ga je werken

Je wordt onderdeel van het gedreven team Educatie en Inburgering op het mbo-college Emmeloord. Samen met 20 enthousiaste collega’s werken ze met plezier en betrokkenheid samen. Het team is flexibel en staat paraat, ook in de avonduren en bij calamiteiten. Ze verzorgen inburgeringslessen (volgens zowel oude als nieuwe wetgeving) voor de gemeenten Noordoostpolder, Urk, Steenwijkerland en Westerveld. Daarnaast bieden ze taaltrajecten aan volgens de WEB en verstrekken ze taaltrainingen binnen bedrijven.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: