Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5329 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1079PR

Als docent Nederlands ben jij op zoek naar een vaste baan, waar jij jezelf op de lange termijn kunt ontwikkelen. Het daltononderwijs past goed bij jou en naast het lesgeven in het vak Nederlands zet jij je graag breder in. Zo help jij graag de nieuwe verschillende leerroutes ontwikkelen. De school is momenteel nog gevestigd in een wat authentieker pand in Amsterdam Noord. Maar er wordt een hypermodern nieuw pand gebouwd waar de school zich in de toekomst gaat vestigen. Naast deze verbouwing is er qua onderwijsconcept ook een transitie gaande. Jij ziet deze veranderende omgeving als een kans en denkt graag actief mee om deze mooie concepten verder uit te werken en in de praktijk te brengen.

wat bieden wij jou

  • Inschaling VO cao, afhankelijk van werkervaring
  • Ruimte voor 1,0 FTE. 2 parttimers kan ook
  • Tijdelijk 1e contract, met uitzicht op vast
  • VO school met daltononderwijs
  • Amsterdam Noord, straks in een hyper modern pand
  • eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding VO cao

wie ben jij

Dankzij jouw ervaring in het onderwijs kan jij op korte termijn zelfstandig je eigen lessen Nederlands geven. Naast het lesgeven zet jij je graag ook in om, samen met je collega’s, het onderwijs verder te ontwikkelen. Differentiëren kan jij als de beste. Je kunt goed omgaan met verschillende leerstijlen en niveaus. Verder ben je een betrokken collega en draag jij graag je steentje bij in de sectie. Hopelijk help jij bouwen aan deze nieuwe school!

wat ga je doen

Je gaat Nederlandse les geven aan de verschillende niveaus van deze middelbare school. Het betreft daltononderwijs. De school is sinds de start van dit schooljaar overgegaan op dit onderwijssysteem. Hartstikke fijn als jij wellicht al ervaring hebt met deze manier van lesgeven. Maar ook leuk om deze ervaring hier voor het eerst op te doen.

waar ga je werken

Je komt terecht op een school die sinds de start van dit schooljaar is samengevoegd vanuit drie scholen. Samen gaan ze verder als een school, waar een innovatief daltononderwijs toegepast wordt. Je komt terecht in een enthousiast team en ze hopen jou voor de lange termijn te mogen verwelkomen. De school houdt graag rekening met jouw specifieke wensen, dus geef ze vooral door.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Wat leuk! Druk dan snel op de sollicitatieknop om direct in aanmerking te komen. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Ilona van Randstad onderwijs via 0657393928.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: