Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: APELDOORN
Postcode: 7311SW

Wil jij als docent Nederlands aan de slag in het voorgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Ben jij in opleiding voor een lesbevoegdheid Nederlands of heb jij jouw lesbevoegdheid al in bezit? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Passend salaris in schaal LB-LC conform CAO vo/mbo
  • Mogelijkheid tot parttime of fulltime opdrachten
  • Persoonlijke ontwikkeling en online trainingen
  • Werken bij verschillende onderwijsinstellingen

wie ben jij

  • Jij bent in het bezit van een eerste of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands of bent studerende hiervoor
  • Jij bent didactisch- en pedagogisch sterk
  • Jij bent bezig met jouw eigen ontwikkeling en die van de leerlingen

wat ga je doen

Jij gaat via randstad aan de slag als docent Nederlands bij een van de schoolinstellingen waar wij mee samen werken! Jij kan als docent Nederlands de leerlingen op een leuke manier wegwijs maken in het vak Nederlands. Jij investeert in het opbouwen van een relatie met de leerlingen en jij weet hoe je orde kan houden in een klas.

  • regelmatig opdrachten voor korte of langere duur

waar ga je werken

Deze vacature is een algemeen wervende vacature, wat inhoudt dat deze vacature openstaat om docenten Nederlands te werven die via randstad aan de slag willen gaan. Wij willen de tijd nemen om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Zodra wij dan een vacature binnen krijgen, kunnen wij jou gelijk onder de aandacht brengen bij de schoolinstelling! Wij hebben een groot netwerk in het voortgezet onderwijs en mbo in de regio Apeldoorn/Arnhem/Enschede/Harderwijk. Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken zijn onder andere Aventus, Quadraam, Graafschap College, Achterhoek VO, Rijn IJssel, ROC van Twente, Zone College en Aeres Groep.

sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: