Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Enschede
Postcode: 7511JD

Wil jij als docent Nederlands aan de slag in het voorgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Heb jij een lesbevoegdheid Nederlands of ben je hiervoor in opleiding? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Passend salaris in schaal LB of LC conform CAO
  • Mogelijkheid tot parttime of fulltime opdrachten
  • Persoonlijke ontwikkeling en online trainingen
  • Werken bij verschillende onderwijsinstellingen

wie ben jij

  • Jij bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands of bent bezig met de afronding van jouw studie
  • Jij weet precies hoe jij je klassen onder controle moet houden
  • Jij bent bezig met jouw eigen ontwikkeling en die in jouw vakgebied
  •  De leerlingen en hun persoonlijke groei staan bij jou centraal

wat ga je doen

Jij gaat aan de slag als docent Nederlands bij een van de schoolinstellingen waar wij mee samen werken, en daar hebben wij er genoeg van met voldoende vraag! Jij kan als docent Nederlands de leerlingen op een leuke manier wegwijs maken in het vak Nederlands. Jij investeert in het opbouwen van een relatie met de leerlingen en jij weet hoe je orde kan houden in een klas.

waar ga je werken

Dit is een algemene vacature, wij krijgen namelijk geregeld nieuwe vacatures binnen. Dit kunnen tijdelijke functies zijn, maar ook voor langere periodes. Van een dagje in de week tot volle werkweken.

Wij willen de tijd nemen om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Zodra wij dan een vacature binnen krijgen, kunnen wij jou gelijk onder de aandacht brengen bij de schoolinstelling! Wij hebben een groot netwerk in het voortgezet onderwijs en mbo in de regio Apeldoorn/Arnhem/Enschede/Harderwijk. Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken zijn onder andere Aventus, Quadraam, Graafschap College, Achterhoek VO, Rijn IJssel, ROC van Twente, Zone College en Aeres Groep.

sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: