Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9727KB

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent Nederlands die het team komt versterken. Ben jij de gepassioneerde taalliefhebber die wij zoeken? Lees dan verder en ontdek de unieke mogelijkheden die het Harens Lyceum te bieden heeft.

wat bieden wij jou

  • €3.301 tot €5.030 p/m
  • Docent Nederlands 1e of 2e graads
  • Kans op aanstelling voor de lange termijn!
  • Harens Lyceum
  • Gezellige werksfeer!
  • Uren bespreekbaar

wie ben jij

Jij bent niet zomaar een docent Nederlands; je bent een bevlogen taaldocent met een passie voor het overbrengen van kennis en het inspireren van leerlingen. Je weet op een creatieve en betrokken manier de Nederlandse taal tot leven te brengen, en je hebt oog voor de individuele behoeften van elke leerling. Jouw enthousiasme voor de Nederlandse taal is aanstekelijk en zorgt ervoor dat jouw lessen een blijvende indruk achterlaten.

wat ga je doen

In de rol van docent Nederlands ga je verder dan alleen het overbrengen van de basisprincipes van de taal. Je stimuleert een liefde voor literatuur, daagt leerlingen uit om kritisch na te denken en ontwikkelt hun schrijfvaardigheden. Je creëert een dynamische leeromgeving waarin taal tot leven komt, en je inspireert leerlingen om zelfverzekerd en vaardig te communiceren in het Nederlands. Samen met je collega’s werk je aan vernieuwend onderwijs en draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen als geheel.

waar ga je werken

Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij hun draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin ze slagen om onze missie te behalen.

sollicitatie

Wees er snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: