Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: HOORN NH
Postcode: 1625HV

Doe is normaal of doe eens normaal? Ben jij degene die altijd weet wat de gemaakte spellingsfouten zijn? Als docent Nederlands 2e graad heb je een passie voor de Nederlandse taal en literatuur. Wij zijn op zoek naar een Docent Nederlands 2e graad per direct tot einde van het schooljaar voor een school in Hoorn. Daarna eventueel een vast contract. Het gaat om 18 lesuren. Mocht je minder (parttime) willen werken, dan is dit ook bespreekbaar. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer…

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de€2.865,- en €5.087,-
  • Per direct t/m 31 juli 2023 en vast contact
  • reiskostenvergoeding + eindejaarsuitkering
  • 18 lesuren (parttime mag ook)
  • Hoorn
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs

wie ben jij

Als docent Nederlands 2e graad heb je ervaring binnen het onderwijs en bij voorkeur heb je eerder lesgegeven aan MAVO en HAVO leerlingen. Daarnaast:

  • Beschik je over een onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad of je zit in de afronding van je studie.
  • Durf je vanuit een degelijke basis en structuur aan innovatie te werken.
  • Ben je een docent Nederlands die MAVO en HAVO leerlingen goed kan motiveren.

wat ga je doen

Als docent Nederlands 2e graad ga je lesgeven aan de onderbouw klassen van MAVO en HAVO leerlingen. Je verzorgd de lessen op het gebied van de Nederlandse taalkunde. Je werkt flexibel en op maat, vanuit een vaste structuur.

waar ga je werken

Als docent Nederlands ga je gaat op een openbare school werken met meer dan 1000 leerlingen. Op deze school is vertrouwen de basis en blijven zijn continu in ontwikkeling. Daarnaast heerst er echt een teamgevoel. Er zijn parkeerplekken aanwezig en een bushalte op 5 minuten loopafstand.

sollicitatie

Wil jij deze fijne school in Hoorn uit de brand helpen na het lezen van bovenstaande tekst? Laat zien dat jij de docent Nederlands bent die wij zoeken!
In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required. Also a CV in Dutch is required.
We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button ”solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: