Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: ZIERIKZEE
Postcode: 4301XC

Berekeningen maken en creativiteit hoeven elkaar niet in de weg te zitten en versterken elkaar juist. Je wordt er enthousiast van op in mogelijkheden met de leerlingen te denken om zo de complexe puzzels op te lossen voor daadwerkelijke en theoretische vraagstukken. Lees snel verder hoe jij de aanwinst kunt zijn voor leerlingen op het Technasium.

wat bieden wij jou

  • beloning op basis van CAO VO, schalen: LB en LC
  • Zierikzee
  • Schooljaar 2024-2025 met kans op verlenging
  • Als 2e graads docent Bèta/ Gamma het verschil zijn
  • 32 uur per week

wie ben jij

Als Docent Onderzoek&Ontwerpen ben jij begeleider van bovenbouw leerlingen op de Havo en het VWO met het profiel van N&G en N&T. Jij hebt een afgeronde opleiding richting een Bèta of Gamma vakgebied, verder heb je een lesbevoegdheid in een Bèta of Gamma richting. Denk hierbij uiteraard aan het hebben van een bevoegdheid als docent natuurkunde, docent scheikunde of docent wiskunde. Verder vatten de volgende punten samen wat de school zoekt:

  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor een bèta- en/of gamma-vak
  • Je hebt bij voorkeur al je certificaat van st. Technasium
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

wat ga je doen

Als docent Onderzoek&Ontwerpen kijk je samen met de leerlingen naar praktische en complexe problemen die een unieke oplossing nodig hebben. Een voorbeeld is een oplossing verzinnen en uitwerken voor de gemeente waar er onderwater schade aan leidingen is gekomen. Jij begeleid de leerlingen in het proces en beoordeelt hoe realistisch en correct de uitwerking is.

waar ga je werken

Er wordt gezocht naar een docent die kansen ziet bij leerlingen. Wij zijn een groeiende school met een energiek team dat voor elkaar en onze leerlingen gaat. Ons kansrijke onderwijsconcept krijgt alle ruimte in ons gloednieuwe schoolgebouw.

sollicitatie

Heb je vragen of ben je enthousiast? Solliciteer op deze vacature of benader ons per e-mail op onderwijszeeland@nl.randstad.com of per telefoon op 0113 274 875.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: