Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4622RC

Tafeltjes opsommen en stelling van pythagoras kunnen berekenen? Jij als docent rekenen weet dit natuurlijk als geen ander en jij kunt dit haarfijn uitleggen aan de leerlingen van een internationale schakelklas. Je hebt hart voor de kinderen van asielzoekers in Nederland. Herken jij jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een internationale schakelklas in Breda en Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een docent rekenen. Iemand die met ingang van januari voor 0,8 fte les kan geven, de werkdagen zijn nog bespreekbaar. De opdracht duurt in ieder geval tot het einde van het schooljaar 2023-2024. Voor deze opdracht is het belangrijk dat je (bijna) in het bezit bent van een lesbevoegdheid Pabo of wiskunde.

wat bieden wij jou

  • Inschaling MBO CAO MBO max.€ 4930,00
  • Een tijdelijk contract tot 14 juli 2023
  • 32 uren, dagen en minder uren zijn bespreekbaar
  • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering
  • Lessen zijn op locatie, dus reiskosten vergoed
  • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Als bevoegd pabo- of Wiskunde docent lukt het jou prima om ISK leerlingen enthousiast te maken voor het vak rekenen. Daarnaast weet jij rekenstrategieën op een behapbare manier over te brengen en zet je je actief in op een relatie met de studenten. Als docent rekenen is het volgende belangrijk:

  • Je hebt een bevoegdheid aan de lerarenopleiding Wiskunde of de PABO, of in de afrondende fase hiervan
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs
  • Je weet activerende didactiek toe te passen in de klas
  • Je hebt affiniteit met en passie voor de leerlingen van een internationale schakelklas

wat ga je doen

Als docent rekenen ga je rekenlessen geven aan leerlingen van een internationale schakelklas. Deze opdracht loopt minimaal tot 14 juli 2023 en de werkdagen zijn nog bespreekbaar.

waar ga je werken

Je gaat aan het werk bijéén van de grotere onderwijsinstellingen van West-Brabant. Op deze school krijgen de studenten de begeleiding en uitleg die zij nodig hebben om uiteindelijk goed te kunnen functioneren in de Nederlandse maatschappij. En jij zult hierin de onmisbare schakel zijn!

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: