Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1061MA

Als docent Sociaal Werk geef jij les in de vakken ontwikkelingspsychologie, methodiek en communicatie. Ook verzorg je projecten voor de opleiding Sociaal Werk. Je bereidt studenten voor op het werken met individuen en met groepen mensen van alle leeftijden en met diverse achtergronden en ondersteuningsvragen. De studenten zijn gemotiveerd en hebben gericht gekozen om zich te ontwikkelen binnen de zorg. Het betreft (in eerste instantie) een tijdelijke aanstelling voor dit schooljaar.

wat bieden wij jou

 • Inschaling MBO cao, schaal LB
 • sfeervolle locatie in Amsterdam West
 • tijdelijk contract voor het schooljaar
 • 28 uur per week, meer of minder is bespreekbaar
 • persoonlijke loopbaanbegeleiding RandstadOnderwijs
 • Fijne werkgever&groeiende opleiding, kansen dus!

wie ben jij

Naast jouw passie voor het onderwijs, beschik jij over kennis en ervaring (in de praktijk) van het sociaal werk. Bijvoorbeeld binnen de culturele sector, hulpverlening of de sport. Deze twee passies weet jij goed te combineren. Je vindt het leuk om jouw kennis door te geven aan de nieuwe generatie. Ook als docent omgangskunde zou je goed kunnen lesgeven aan deze studenten.

Je hebt affiniteit met onze diverse doelgroep. Je kent de mbo studenten goed en weet ze te motiveren en enthousiasmeren. Je bent empathisch en hebt humor, staat stevig in je schoenen en bent reflectief.

 • Bij voorkeur beschik jij over een lesbevoegdheid

wat ga je doen

Naast lesgeven werk je samen met de studenten ook aan verschillende projecten. Bij de projecten werken studenten in groepjes en fungeer jij als coach. Het mentorschap behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Verder heb je onderwijstaken op gebied van studieloopbaanbegeleiding, examinering, zorg en intake. Hierin werk je uiteraard nauw samen met directe collega’s en vakspecialisten binnen de school.

De opleiding Sociaal Werk is groeiende. Dat biedt kansen voor jou, wellicht ook op de langere termijn. Het wordt op prijs gesteld als jij een actieve bijdrage kunt leveren aan de onderwijsontwikkeling.

De school maakt gebruik van blended onderwijs. Je denkt na over welke lesstof je aanbiedt in welke leeromgeving (fysiek, online of stage). Je weet dat online lesgeven vraagt om een andere didactische benadering en denkt na over hoe je (nieuwe) ict-toepassingen inzet.

waar ga je werken

Je komt te werken in een gezellig, divers en creatief team met ruim 20 medewerkers. Allemaal zijn we er om de student te ondersteunen en verder te brengen in de opleiding en het leven daarna. Samen ontwikkelen we voortdurend ons onderwijs en alle facetten die daarmee samenhangen. Je zal de lessen geven in een sfeervol authentiek pand in Amsterdam West.

Na(ast) deze specifieke vacature helpen wij jou ook graag verder. Bij Randstad Onderwijs ben jij aan het juiste adres voor vaste banen, maar ook tijdelijke functies. Wanneer je bij Randstad Onderwijs in dienst komt kan je rekenen op:

 • 1 op 1 loopbaanbegeleiding en coaching. Wanneer je na het tijdelijke contract niet kunt blijven, zoeken wij een passende aansluitende baan voor je
 • banen die goed bij jou passen
 • opleidingsmogelijkheden via Goodhabitz, Mijn Ontwikkeling en de Randstad Onderwijs Vakschool, met veel gespecialiseerde trainingen op het gebied van het VO onderwijs
 • een mentor/buddy programma via Mentorrandstad Onderwijs

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Wat leuk! Druk dan snel op de sollicitatieknop om direct in aanmerking te komen. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Tess van Randstad onderwijs via 0627320958.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: