Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5078 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DORDRECHT
Postcode: 3312KW

Timmeren, metselen, tegelzetten? Zit dit in je genen? Wil jij de jeugd enthousiasmeren om in de bouw aan de slag te gaan en hen vakgericht opleiden? Wil jij praktisch bezig zijn met de studenten door te laten dóen door praktijkervaring binnen en buiten school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

 • CAO MBO LB/LC-schaal max€ 5740,00 of € 5229,00
 • Uitdagende werkplek met veel praktijkvakken
 • Vanaf het nieuwe schooljaar 2024-2025
 • Veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling

wie ben jij

Deze school zoekt een collega met hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een onderwijsbevoegdheid voor het mbo of de bereidheid om die te behalen. Je hebt ervaring in timmeren, metselen en/of tegelzetten. Kennis en ervaring in de bouwwereld is een pre. Je hebt het talent de studenten het best mogelijke onderwijs te geven en ze maximaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt en hun toekomst. Je hebt er plezier in om innovaties in het onderwijs te brengen, zowel onderwijskundige als technische vernieuwingen.

 • Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw en de vaardigheid bezit dit te vertalen in het onderwijs.
 • Je bent ICT- vaardig, je maakt je nieuwe digitale hulpmiddelen makkelijk eigen.
 • Je hebt een innovatieve en vooral coachende houding.
 • Je bent nieuwsgierig, vernieuwend en onderzoekend en bent een onuitputtelijke bron van inspiratie.
 • Bovenal zoeken wij een docent met trots en lef, die regie neemt en een visie heeft op de toekomst.

wat ga je doen

Als docent onderwijs, coach en begeleid je studenten, door onderwijs te geven middels het hybride onderwijsconcept. Hierbij leren de studenten door te doen. Dóen door praktijkervaring op te doen binnen en buiten school. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van praktijkopdrachten die in een hybride omgeving plaatsvinden.

 • Er wordt gewerkt in een enthousiast team, waarbij door collega’s nauw wordt samengewerkt in de begeleiding van de studenten in de onderwijstrajecten.
 • Je kunt op verschillende locaties worden ingezet en het verzorgen van avondonderwijs is een wezenlijk onderdeel van je werkzaamheden.

waar ga je werken

Deze scholengemeenschap is een regionaal opleidingencentrum voor het MBO. Ze onderscheiden zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. Het onderwijs is verdeeld over vier sectoren: Techniek&Media, Economie&Ondernemerschap, Gezondheidszorg&Welzijn en Arbeidsmarkt&Ontwikkeling.

 • Het team Timmeren, Metselen en Tegelzetten, onderdeel van de sector Techniek&Media, verzorgt in Dordrecht, Hardinxveld, Wijk en Aalburg en Oud-Beijerland opleidingen voor bol- en bbl-studenten.
 • Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent die de theorielessen kan verzorgen voor de opleiding, met name op het gebied Timmeren, Metselen en Tegelzetten in Hardinxveld Giessendam.

sollicitatie

Zowel het bovengenoemde salaris als de uren zijn een indicatie, in een persoonlijk gesprek bespreken we samen al jouw wensen en mogelijkheden.
In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: