Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Postcode: 6814LB

Ben jij een docent die op zoek is naar nieuwe plek, of wil je graag extra uren maken? Heb jij al een lesbevoegdheid, of heb je er bijna eentje gehaald? Dan ben je bij Randstad bij het juiste adres!

wat bieden wij jou

  • salaris o.b.v. cao en ervaring
  • vanuit randstad werken bij een van onze klanten
  • fulltime of parttime werken
  • opleidingsmogelijkheden voor zij-instromers
  • reiskostenvergoeding heel Oost-Nederland breed
  • werken op vo- en MBO scholen

wie ben jij

Jij bent een docent die goed weet hoe je leerlingen enthousiast maakt en motiveert. Zodat zij lachend naar school gaan. Ook sta je niet te kijken van klassenmanagement en weet je wat een klas nodig heeft.

Jij weet hoe je aan de leerbehoeften van leerlingen voldoet. Ook vind je het geen probleem om persoonlijke begeleiding te geven wanneer het nodig is. Ook wil je bijdragen aan een goede werksfeer.

  • Je hebt een lesbevoegdheid of hebt hem bijna binnen.
  • Zie jij een switch naar het onderwijs zitten? Lees dan verder onderaan de pagina.
  • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

wat ga je doen

Wat je werkzaamheden worden en waar hangt af van jouw wensen. Samen gaan we op zoek naar een school die past bij jouw eigen wensen en jouw beschikbaarheid. Daarom willen wij met jou in gesprek om erachter te komen wat er bij jou past

  • 13e maand

waar ga je werken

Als docent kom je te werken bij een van onze partnerscholen. Van hen krijgen wij met regelmaat vacatures binnen. Maar ook bieden wij jou actief aan als wij overtuigd zijn van jouw als docent. Hierbij kijken wij natuurlijk ook naar je wensen en zoeken daarbij de beste match.

Dit is een algemeen wervende vacature, met als doel om docenten te werven voor randstad. Wij nemen zeker de tijd om je wensen en voorkeuren te bespreken. En zodra wij een passende vacature beschikbaar hebben, dan zullen wij jou gelijk aanbieden bij de schoolinstelling!

Ons netwerk in het voortgezet onderwijs en mbo is zeker groot in de regio Nijmegen/Ede/Arnhem/Doetinchem. De instellingen waarmee wij werken zijn onder andere; Aventus, Graafschap College, Achterhoek vo, Rijn IJssel, ROC van Nijmegen en Zone College.

sollicitatie

Interesse in deze vacature voor docent? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Heb je interesse in een carrière switch naar het onderwijs, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Ga dan naar de link voor meer informatie www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/onderwijs/orientatie-onderwijs. En kom in contact met de juiste collega’s.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: