Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Postcode: 6512BT

Ben jij een docent die toe is aan een nieuwe uitdaging, of wil je juist wat extra uren werken? Heb jij een lesbevoegdheid, of sta je op het punt er eentje te halen? Dan hebben wij precies wat jij zoekt!

wat bieden wij jou

  • salaris volgens CAO, afhankelijk van ervaring
  • via randstad gedetacheerd bij een van onze klanten
  • parttime of fulltime
  • ook mogelijkheden voor carrière switchers
  • verschillende scholen in het oosten van het land
  • mogelijkheden binnen het VO en MBO

wie ben jij

Jij bent een docent die precies weet hoe leerlingen geënthousiasmeerd moeten worden, zodat zij met veel plezier naar de les gaan. Daarnaast draai jij je hand niet om voor een stukje klassenmanagement en weet jij precies wat elke klas nodig heeft. Je weet in te spelen op de leerbehoeften van de leerlingen en kan links en rechts ook een stuk persoonlijke begeleiding geven als dat nodig is.

  • je bent in bezit van een lesbevoegdheid of staat op het punt deze te halen
  • heb jij interesse in een carriere binnen het onderwijs, en wil je de switch maken? lees dan verder onderaan de pagina

wat ga je doen

Wat je gaat doen en waar je gaat werken hangt af van jouw wensen! We kijken graag samen met jou naar een school die het beste past bij jouw eigen wensen, manier van lesgeven en natuurlijk ook beschikbaarheid. Daarom gaan we graag het gesprek met jou aan om erachter te komen wat het beste bij jou past.

waar ga je werken

Aankomend schooljaar 24/25 kom je als docent werken bij een van onze partnerscholen. Hier krijgen wij regelmatig vacatures van binnen, en bij deze scholen bieden wij ook actief mensen aan op het moment dat wij overtuigd zijn van onze kandidaten. Hierbij kijken wij natuurlijk altijd naar jouw wensen, en wij zoeken hierin naar de beste match.

Deze vacature is een algemeen wervende vacature, wat inhoudt dat deze vacature openstaat om docenten te werven die via randstad aan de slag willen gaan. Wij willen de tijd nemen om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Zodra wij dan een vacature binnen krijgen, kunnen wij jou gelijk onder de aandacht brengen bij de schoolinstelling! Wij hebben een groot netwerk in het voortgezet onderwijs en mbo in de regio Nijmegen/Arnhem/Ede/Doetinchem. Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken zijn onder andere Aventus, Graafschap College, Achterhoek VO, Rijn IJssel, ROC van Nijmegen en Zone College.

sollicitatie

Interesse in een baan als docent? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Heb je interesse in een carrière switch naar het onderwijs, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Ga dan naar de link voor meer informatie of om in contact te komen met de juiste collega’s
www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/onderwijs/orientatie-onderwijs

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: