Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5573 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DORDRECHT
Postcode: 3312KW

Een geweldige docent Werktuigbouwkunde studenten echt enthousiast maken voor hun vak. Je begrijpt als geen ander hoe je studenten kunt helpen ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze kunnen doen. Een docent Werktuigbouwkunde biedt de juiste hulp terwijl studenten hun studie volgen. Als je deze eigenschappen hebt, dan is er geen betere carrière dan lesgeven in het mbo!

wat bieden wij jou

 • 32-40 uren, minder is bespreekbaar
 • schaal LB (max€4.930) tot schaal LC (max €5.573)
 • Vast op contract of tijdelijk via Randstad
 • Ruime vakantieregeling, 13e maand, vakantiegeld
 • Boeiend, uitdagend en afwisselend werk
 • Gedegen inwerktrajectén je bevoegdheid halen

wie ben jij

Als docent Werktuigbouwkunde ben je werkzaam in het onderwijs. Ben je werkzaam in de metaal- en maakindustrie en overweeg je een overstap te maken naar het onderwijs als zij-instromer? Dan zien we ook graag jouw sollicitatie tegemoet. Daarnaast zijn de volgende punten belangrijk:

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (werktuigbouwkunde is een pre) en bent bereid om een onderwijsbevoegdheid te behalen.
 • Je vindt het leuk om kennis over te dragen op anderen. Tevens ben je een bron van inspiratie en energie voor de studenten, collega’s en de leerbedrijven waarmee je werkt.
 • Je hebt actuele kennis van het werkveld en goed zicht op de functies die binnen deze industrie voorkomen.
 • Je kunt moeiteloos werken in een digitale leeromgeving.
 • Je bent flexibel, hebt een klant- en resultaatgerichte instelling en bent een teamplayer.

wat ga je doen

Samen met je collega’s speel je als docent Werktuigbouwkunde een cruciale rol in het lesgeven en begeleiden van studenten op hun weg naar een beroep. Je helpt hen bij zowel theoretische als praktische lessen en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling. Bovendien, samen met je collega’s, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de werking van de machines en apparatuur.

 • Bij de Duurzaamheidsfabriek op school brengen we theorie en praktijk samen. Studenten werken hier met echte opdrachten van bedrijven, wat hun leerervaring nog waardevoller maakt.
 • Onderwijs is teamwork; je werkt nauw samen met andere vakdocenten en instructeurs om de studenten optimaal te ondersteunen.
 • Naast reguliere lessen, speel je ook een belangrijke rol in het examenproces. Tevens verzorg je cursussen in jouw vakgebied, zowel binnen als buiten de school. Het is een boeiende en dynamische rol waarin je de toekomst van studenten vormgeeft.

waar ga je werken

Bij deze school krijg je als docent Werktuigbouwkunde kans om deel uit te maken van een regionaal opleidingscentrum dat barst van de mogelijkheden. De school biedt diverse mbo-opleidingen in verschillende richtingen en nog veel meer, zoals bedrijfsopleidingen, trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten, en vavo. “Leren door te doen in de praktijk” is hun visie en dat organiseren ze met veel inzet en betrokkenheid samen met bedrijfspartners.

 • De Duurzaamheidsfabriek op de school in Dordrecht is een inspirerende, innovatieve leeromgeving gecreëerd voor onze techniekstudenten. Hier leren ze vaktheorie, ontwikkelen ze hun vaardigheden en doen ze waardevolle praktijkervaring op.
 • Het team Metaal- en Procestechniek is een enthousiaste groep van 12 collega’s die zich met passie inzetten voor de opleiding van studenten die een toekomst willen in de regionale (maritieme) maakindustrie, vliegtuigbouw, de voedingsmiddelenindustrie.
 • De docenten en instructeurs zijn gepassioneerd over hun vak. Ze brengen de lesstof met enthousiasme over en zorgen voor persoonlijke begeleiding van onze studenten. Als docent in ons team kun je echt het verschil maken in de levens van de studenten!

sollicitatie

Zowel het bovengenoemde salaris als de uren zijn een indicatie. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen al jouw wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op, telefoonnummer 076-5333737 en vraag naar Cathelijne of Karolien. We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button “solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: