Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: castricum
Postcode: 1901TX

Wiskunde is de universele taal van patronen, orde en verbeelding. Wij begrijpen we dat wiskunde niet slechts een vak is, maar een avontuur dat ons helpt de mysteries van het universum te ontrafelen.

Wij zijn vanwege ziektevervanging per 30 oktober 2023 op zoek naar een docent wiskunde voor een kleinschalige vmbo-groenschool in Castricum. Het gaat om de 3e en 4e klassen. Het liefst voor 1,0 fte maar alles vanaf 2 dagen beschikbaar is al bespreekbaar. De verwachting is dat het voor zeker 4 maanden is (tot de voorjaarsvakantie) met eventuele optie voor iets langer.

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de€ 3.331 – € 4.930 bruto p/m
  • Reiskostenvergoeding (OV 100% vergoed)
  • Castricum (parkeerplekken aanwezig)
  • 0,4 – 1,0 fte (parttime mogelijk)
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Betrokken collega’s

wie ben jij

Als enthousiaste docent wiskunde heb jij een tweedegraads bevoegdheid op zak. Daarnaast heb jij ervaring met 3e en 4e klassen. Ook kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

  • Jij beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Wiskunde of je bent bijna klaar met de opleiding
  • Jij hebt ervaring met 3e en 4e klassen vmbo
  • Jij bent pedagogisch en didactisch vaardig

wat ga je doen

Als docent Wiskunde ga je lesgeven aan vmbo-leerlingen in de 3e en 4e klassen. Als geen ander weet je wat er speelt binnen jouw vakgebied en maakt enthousiaste lessen. Je biedt een veilig leerklimaat en motiveert de leerlingen om het beste eruit te halen.

waar ga je werken

Als docent Wiskunde ga je werken op een kleinschalige vmbo-groenschool in Castricum. De vestiging is al sinds 2012 in het bezit van het predicaat Excellente School en sinds 2018 aangesloten bij het landelijke leernetwerk Formatief Evalueren. Zij staan bekend om een goede begeleiding en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto.

sollicitatie

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als docent Wiskunde in Castricum? Is dit dé volgende stap voor jou als docent? Solliciteer dan op de vacature en wie weet zien we jou snel op de school. Vragen? Neem contact met mij op via de onderstaande gegevens. In case of application, please note that advanced knowledge of B2/C1 level of the Dutch language is required. Also a CV in Dutch is required.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: